• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Verbeterde blauwe CTCP-plaat (UV-CTP) voor uitzonderlijke beeldkwaliteit

Plaats van herkomst Henan
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-V
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15 mm, 100 vellen per doos,0.30 mm, 50 vellen per doos
Levertijd 6-10 werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 1000000 vierkante meter per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Kleur Blauw Blootstellingsenergie 50-60 mj/cm2
Productsoort Positieve CTCP-plaat (UV-CTP) Compatibiliteit met platen Compatibel met de gebruikelijke UV-CTP-platenversterker op de markt
Ontwikkelaartemperatuur 23-25°C Dikte van de plaat 0.15/0.20/0.25/0.30/0.40mm
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Verbeterde blauwe CTCP-plaat (UV-CTP) voor uitzonderlijke beeldkwaliteit

 

Beschrijving

 1. UV-CTP-platen, ook wel CTCP-platen genoemd, hebben een revolutie teweeggebracht in de offsetprinterindustrie door digitale beeldvormingstechnologie te combineren met traditionele platenprintermethoden.Deze platen hebben een aluminiumbasis bekleed met een lichtgevoelige laag die een fotopolymer of lichtgevoelig hars bevat.
 2. Het belangrijkste kenmerk van CTCP-platen is hun vermogen om een chemische reactie te ondergaan bij blootstelling aan UV-licht.terwijl de niet-ontblote gebieden oplosbaar blijvenDeze eigenschap maakt het mogelijk om het gewenste beeld op de plaat te maken.
 3. Voor het maken van afbeeldingen op CTCP-platen wordt een computer-to-plate-systeem gebruikt.Digitale bestanden die het gewenste ontwerp of beeld bevatten, worden rechtstreeks met behulp van een laserdiode of een LED-expositiesysteem naar het oppervlak van het plaatje overgebrachtHet door de diode of LED uitgezonden UV-licht activeert de lichtgevoelige laag, waardoor het beeld op de plaat wordt gevormd.
 4. Door de integratie van digitale workflows en het gebruik van UV-CTP-platen profiteert de drukindustrie van een snellere platenproductie, een betere beeldkwaliteit, een betereen meer flexibiliteit in het drukprocesDeze technologie zorgt voor een grotere efficiëntie en precisie, waardoor zij een waardevolle aanwinst is in de moderne drukwerkzaamheden.
Verbeterde blauwe CTCP-plaat (UV-CTP) voor uitzonderlijke beeldkwaliteit 0 Verbeterde blauwe CTCP-plaat (UV-CTP) voor uitzonderlijke beeldkwaliteit 1 Verbeterde blauwe CTCP-plaat (UV-CTP) voor uitzonderlijke beeldkwaliteit 2
PS-plaat UV-CTP-plaat/CTCP-plaat CTP-plaat/niet-verwerkte CTP-plaat

 

Specificatie

 

Toepasselijk type Ultra lange UV-inkt zonder bakwerk en gewone inktdruk
Ontwikkeling

22-26°C, 25-35S

Eigenschappen van platen Snelle gevoeligheid, grote blootstelling en ontwikkelingsvermogen, superchemische weerstand en drukweerstand
Looplengte

100,000 exemplaren ((Ongebakken), 200,000 exemplaren ((Gebakken)

*De looptijd varieert afhankelijk van de drukomstandigheden en de beeldinhoud, inclusief papier, inkt.

Compatibele platenversterker Basysprint,Luscher,Cron,Amsky enz.
Dikte van de plaat

0.15/0.20/0.25/0.30/0.40mm

 

Kenmerken

 1. CTCP-platen, ook wel bekend als UV-CTP-platen, hebben een diepgaand en transformerend effect gehad op de drukindustrie.en milieuvriendelijke voordelenAls gevolg daarvan zijn ze de voorkeurskwaliteit geworden voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en duurzame drukoplossingen.
 2. Een opmerkelijk voordeel van CTCP-platen is hun vermogen om consistente resultaten van hoge kwaliteit over meerdere platen te leveren.De geavanceerde digitale beeldtechnologie zorgt ervoor dat elk plaatje een betrouwbare en uniforme output produceertDit elimineert de noodzaak van frequente aanpassingen en fijne afstemming tijdens het drukproces, waardoor zowel tijd als middelen worden bespaard.
 3. Bovendien dragen CTCP-platen bij aan duurzame drukpraktijken door de milieueffecten te verminderen.CTCP-platen vereisen minder chemicaliën en minder water tijdens de plattebewerkingDeze vermindering van het gebruik van chemische stoffen en het waterverbruik vermindert de ecologische voetafdruk van het drukproces aanzienlijk.bedrijven kunnen actief milieubeheer bevorderen en hun algehele milieueffect verminderen.
 4. Bovendien bieden CTCP-platen praktische voordelen voor een efficiënte afdrukproductie: ze zorgen voor snelle productietijden, een uitstekende inktoverdracht en betrouwbare prestaties.Deze platen stellen bedrijven in staat om effectief te voldoen aan de eisen van de klant en tegelijkertijd hun drukwerk te optimaliserenCTCP-platen zijn een onmisbaar hulpmiddel geworden voor bedrijven die streven naar zowel kwalitatief hoogwaardige printresultaten als duurzame praktijken.

 

Pakket

 

Verbeterde blauwe CTCP-plaat (UV-CTP) voor uitzonderlijke beeldkwaliteit 3

 

Verbeterde blauwe CTCP-plaat (UV-CTP) voor uitzonderlijke beeldkwaliteit 4