Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group

  • China Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group Bedrijfsprofiel
  • China Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group Bedrijfsprofiel
  • China Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group Bedrijfsprofiel
  • China Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group Bedrijfsprofiel
  • China Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group Bedrijfsprofiel
  • China Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group Bedrijfsprofiel
Grote Markt West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Plaat-CD
Aantal werknemers 120~160
Jaarlijkse omzet 300-480
Opgericht Jaar 2013
Export pct 90% - 100%

Inleiding

Chuangdagroep

 

Is een bedrijf die zich in de productie en de verkoop van de raad die van de drukplaten (CTP platen, CTCP-platen, CTP platen zonder behandeling, en dubbel met een laag bedekte CTP platen) specialiseren computer de drukinkt van de machines (CTP machines, CTCP-machines) maken compensatie

 

Het bedrijf werd gevestigd in 2004, behandelend een gebied van ongeveer 1,6 miljoen vierkante meters, en heeft volledig gesloten en geautomatiseerde drie CTCP, CTP, en dubbele deklaagctp productielijnen.

 

In 2014, werd de de Buitenlandse Handelsafdeling van Shenzhen opgericht. Van de Chuangda (Shenzhen) Druk het Materiaalco., Ltd.

 

In 2015, werd de de verkoopafdeling van de maken van clichésmachine opgericht. Chuangda (Hebei) Druk en Plaat die Machineco., Ltd maken

 

In 2016, werd een inktproductielijn toegevoegd,

 

De jaarlijkse output bereikt 36 miljoen vierkante meters. Tegelijkertijd, heeft het ook het meest gevorderde het testen materiaal, het professionele technische personeel, het professionele productie en verrichtingspersoneel, en de binnenlandse en buitenlandse verkoopteams van uitstekende kwaliteit.

 

De producten van het bedrijf hebben opeenvolgend de nationale ISO9001-kwaliteitscertificering en de groene productcertificatie overgegaan. Momenteel, worden de producten van het bedrijf uitgevoerd naar Europa, Afrika, Zuidoost-Azië, en Oost-Europa. Ons bedrijf dringt altijd bij het voorzien van klanten van de beste producten aan en de prima diensten, en de kwaliteit is het bloed van het bedrijf.

 

Strikte kwaliteitscontrole, kwaliteit in de wereld, integriteit om de toekomst te winnen. Creeer de producten van uitstekende kwaliteit in de industrie en bereik de kwaliteit van wereldklasse.

Geschiedenis

Opgericht in 2004, behandelt het bedrijf een gebied van ongeveer 1,6 miljoen vierkante meters en heeft volledig ingesloten 3, volledig geautomatiseerde CTCP, CTP en dubbel-met een laag bedekte CTP productielijnen.
In 2014, werd de de Buitenlandse Handelsafdeling van Shenzhen gevestigd.
In 2015, werd de plaat die de afdeling van de machineverkoop maken gevestigd, en pakhuis het plaatsen was in Dingxing, Hebei.

De jaarlijkse output bereikt 36 miljoen vierkante meters. Tegelijkertijd, heeft het ook het meest gevorderde het testen materiaal, de professionele technici, de professionele productieexploitanten, en de binnenlandse en buitenlandse verkoopteams van uitstekende kwaliteit.
De producten van het bedrijf hebben opeenvolgend de nationale ISO9001-kwaliteitscertificering en de groene productcertificatie overgegaan. Momenteel, worden de producten van het bedrijf uitgevoerd naar Europa, Afrika, Zuidoost-Azië en Oost-Europa. Ons bedrijf dringt altijd bij het voorzien van klanten van de beste producten aan en de prima dienst, en de kwaliteit is het bloed van het bedrijf.
Controleer strikt de kwaliteit, is de kwaliteit in de wereld, en de eerlijkheid zal de toekomst winnen.
Creeer de producten van uitstekende kwaliteit in de industrie en bereik de kwaliteit van wereldklasse.

Dienst

Wij hebben een sterk team van ingenieurs en kwaliteitscontroleteams.
Het kwaliteitscontroleteam wordt verdeeld in de productielijn, het halffabrikaatpakhuis, en het afgewerkt productpakhuis. Overeenkomstig de strikte die kwaliteitscontrolenormen door het bedrijf worden vastgelegd, wordt elke plaat geïnspecteerd.
Het techniekteam waarborgt alle problemen u tijdens gebruik ontmoet. Elke ingenieur zal de overeenkomstige klant volgen en zal het probleem onmiddellijk behandelen.

 

Collectieve cultuur

Bevindt zich in integriteit, winnend in uitvoering, en kunnend door fysieke middelen bestaan de bron van alle goede akten en stichting van de mensen.

Collectieve Opdracht

Het bieden van werkgelegenheidskansen voor de maatschappij en het verstrekken van een platform voor de ontwikkeling van ambitieuze individuen

ontwikkelingsrichting

Grondbeginselen, milieubescherming, en professionalisme.

Ondernemingsstrategie

De generische strategieën van de portier met specialisatie als gids en dienst als belangrijkste middelen.

Kernwaarden

Integriteit, pragmatisme, het delen, en innovatie.

Collectieve filosofie

De veiligheid is de kern, is de kwaliteit het leven, en de dienst creeert voordelen.

Ons Team

10-persoon kwaliteitscontroleteam
Verdeeld in de productielijn, het halffabrikaatpakhuis en het afgewerkt productpakhuis, volgens de strikte die kwaliteitscontrolenormen door het bedrijf worden geformuleerd, is elke plaat gewaarborgd om het beste worden geïnspecteerd en naar het klantenbedrijf worden verzonden. Laat de platen van uitstekende kwaliteit de hoogste winsten aan klanten brengen
het team van de 8 persoonsingenieur
4 van het ingenieursteam zijn plaatingenieurs en andere 4 zijn platesetter ingenieurs. De waarborgopvolgende bracht technische die problemen, parameteraanpassing en mislukkingen met elkaar in verband door klanten in gebruik worden ontmoet.

Laat een bericht achter