• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Geperforeerde CTCP-plaat CTCP-plaat (UV-CTP) voor verbeterde beeldkwaliteit

Plaats van herkomst Henan
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-V
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15mm, 100sheets/carton, 0.30mm, 50sheets/carton
Levertijd 6-10 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen vierkant 1000000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productsoort Positieve CTCP-plaat (UV-CTP) Kleur Blauw
Spectrale Gevoeligheid 400-410 nm UV-laser Besluit nr. 1-99% bij 200lpi
Maximumrolbreedte 1350mm Veilig-licht Onder geel licht
Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

 

Beschrijving

 1. CTCP-platen (Computer-to-Conventional-Plate), ook wel UV-CTP-platen (Ultraviolet Computer-to-Plate) genoemd,worden veel gebruikt in offsetprinten om het drukproces te verbeteren door een combinatie van digitale beeldtechnologie en traditionele analoge platen.
 2. Deze platen zijn doorgaans gemaakt van een aluminiumbasis die is bekleed met een lichtgevoelige laag.Deze laag bevat een fotopolymer of lichtgevoelige hars die een chemische reactie ondergaat bij blootstelling aan UV-lichtDe reactie zorgt ervoor dat de blootgestelde delen van de plaat onoplosbaar worden in water, terwijl de niet-ontmaskerde delen oplosbaar blijven.
 3. Om het beeld op CTCP-platen te maken, wordt een computer-to-plate-systeem gebruikt.Digitale bestanden die het gewenste ontwerp of beeld bevatten, worden rechtstreeks met behulp van een laserdiode of een LED-expositiesysteem naar het oppervlak van het plaatje overgebrachtHet door de diode of LED uitgezonden UV-licht activeert de lichtgevoelige laag, waardoor het beeld op de plaat effectief wordt gevormd.
 4. Door de combinatie van digitale workflows en UV-CTP-platen profiteert de drukindustrie van een snellere plaatproductie, een betere beeldkwaliteit, een betere beeldscherming en een betere beeldscherming.en meer flexibiliteit in het drukprocesDeze technologie zorgt voor een grotere efficiëntie en nauwkeurigheid, waardoor zij een waardevolle aanwinst is in de moderne drukindustrie.

Specificatie

 

Aluminium Aluminiumlegering 1050/1060 norm
Veilig licht Onder geel licht
Ontwikkeling 22-26°C, 25-35S
Compatibele platenversterker Basysprint,Luscher,Cron,Amsky enz.
Bewaringsvoorwaarden Temperatuur 10-25°C, vochtigheid 40%-60%
Bewaar uit de buurt van zonlicht en vocht.
Houdbaarheid

18 maanden

 

Kenmerken

 1. CTCP-platen zijn niet alleen uitstekend in beeldvorming, maar bieden ook milieuvoordelen die duurzame drukpraktijken ondersteunen.CTCP-platen vereisen minder chemicaliën en minder water tijdens de plaatverwerking, het verminderen van de milieueffecten van het drukproces en in overeenstemming met de toenemende aandacht voor duurzaamheid.
 2. Een ander voordeel van CTCP-platen is dat ze van plaat tot plaat een consistente kwaliteit hebben.vermindering van de behoefte aan frequente aanpassingen tijdens het drukkenDit bespaart tijd en middelen voor bedrijven, omdat zij kunnen vertrouwen op de consistente prestaties van CTCP-platen om topkwaliteit afdrukken te produceren zonder voortdurende verfijning.
 3. Over het algemeen hebben CTCP-platen een aanzienlijke impact gehad op de drukindustrie.De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de resultaten van de onderzoeksprocedure.Met CTCP-platen kunnen bedrijven voldoen aan de eisen van de klant, het afdrukken van afval tot een minimum beperken en hun ecologische voetafdruk verminderen, waardoor duurzame drukpraktijken worden bevorderd.

Fabriek

 

Geperforeerde CTCP-plaat CTCP-plaat (UV-CTP) voor verbeterde beeldkwaliteit 0

 

 1. Chuangda Printing Equipment Co., Ltd. heeft zich gevestigd als een zeer gerenommeerde fabrikant en leverancier van hoogwaardige drukplaten,bekend om zijn onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid en innovatie in de drukindustrieSinds de oprichting in 2004 heeft Chuangda zich gericht op de productie van CTCP-, CTP- en dubbel gecoate CTP-platen die consequent de industriestandaarden overtreffen.
 2. De kern van het succes van Chuangda ligt in de modernste productiefaciliteit, een uitgestrekte locatie van 1,6 miljoen vierkante meter en uitgerust met geavanceerde technologie.Dit stelt het bedrijf in staat om volledig geautomatiseerde productielijnen te exploiteren die tot de meest geavanceerde in de industrie behoren.De integratie van geavanceerde technologie zorgt voor een opmerkelijke efficiëntie en precisie in het gehele productieproces.Dit resulteert in printplaten van ongeëvenaarde kwaliteit die consequent voldoen aan de strenge eisen van klanten..
 3. Het bedrijf legt veel nadruk op onderzoek en ontwikkeling, en het is vooral bekend om zijn innovatieve bedrijfsvoering.aanzienlijke investeringen doen om nieuwe manieren te verkennen om de kwaliteit en de prestaties van haar drukplaten te verbeterenDoor de technologische vooruitgang in de drukkerij in de voorhoede te blijven, streeft Chuangda ernaar haar producten en processen te verbeteren.versterking van haar positie als marktleider.

Pakket

 

Geperforeerde CTCP-plaat CTCP-plaat (UV-CTP) voor verbeterde beeldkwaliteit 1

 

Geperforeerde CTCP-plaat CTCP-plaat (UV-CTP) voor verbeterde beeldkwaliteit 2

 

Veelgestelde vragen

V:Kan ik de prijzen van uw producten krijgen?

A:Welkom. Voel je vrij om ons hier een e-mail te sturen. Je krijgt ons antwoord binnen 24 uur.

 

V:Hoeveel kost het transport van het monster?

A:De vracht hangt af van het gewicht en de verpakkingsgrootte en de bestemming van hier naar uw locatie.