• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
WhatsApp : +8613728619758

CTCP-PS van de Plaat niet-Spoelt Plaat Plaat voor Krantendruk

Plaats van herkomst HENAN
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-r
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15mm, 100sheets/carton, 0.30mm, 50sheets/carton
Levertijd 6-10 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen vierkant 1000000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Producttype Positieve Thermische CTP Plaat Toepassing Commerciële afdruk, Krantendruk
Plaats van herkomst Shanghai, China Gebruik Compensatie Printingv
Maximumbreedlopendbreedte 1350mm Resolutie 1~99%@200lpi
Laat een bericht achter
Productomschrijving

CTCP-PS van de Plaat niet-Spoelt Plaat Plaat voor Krantendruk

 

Beschrijving

 1. De Chuangdaplaten hebben een reputatie voor hun uitzonderlijke prestaties in zowel prepress als pressroom stadia van druk bereikt. Deze platen worden specifiek ontworpen om opmerkelijke resultaten over diverse druktoepassingen te leveren, demonstrerend indrukwekkende prestatiesmogelijkheden.
 2. Één opmerkelijke eigenschap van chuangdaplaten is hun hoge duurzaamheid, geschikt om tot 50.000 indrukken zonder de behoefte aan baksel te bereiken. Dit maakt hen voor een brede waaier van afdruktaken geschikt. Nochtans, voor uitgebreide looppaslengten van zelfs 150.000 indrukken en verbeterde weerstand tegen ruwe perschemische producten en UVblootstelling, kunnen de chuangdaplaten een bakproces ondergaan. Deze extra stap versterkt verder de platen, verzekerend hun levensduur en prestaties zelfs in de opwindende drukomstandigheden.
 3. De stabiliteit en de consistentie van chuangdaplaten zijn uitzonderlijk, handhavend verenigbare weergave, verwerking, en op-persprestaties door de volledige druklooppas. Dit minimaliseert de behoefte aan plaatremake en vermindert variaties door puntslijtage en het scherpen tijdens de perslooppas die worden veroorzaakt. De platen stellen buitengewone scherpte en stabiliteit tentoon die, die tot betere afdrukkwaliteit bijdragen en productietijd verminderen.
 4. Voorts maximaliseren de snelle weergave en de verwerkingsmogelijkheden van chuangdaplaten de algemene productie van het prepress systeem, die tot betere productiviteit en efficiency leiden. Deze platen bieden een betrouwbare keus voor de commerciële en publicatiedruk van uitstekende kwaliteit aan, of het een short-run of long-run baan is. Zij leveren constant betrouwbare en verenigbare resultaten die, die de eisen van professionele druk ontmoeten en klantenverwachtingen overschrijden.
CTCP-PS van de Plaat niet-Spoelt Plaat Plaat voor Krantendruk 0 CTCP-PS van de Plaat niet-Spoelt Plaat Plaat voor Krantendruk 1 CTCP-PS van de Plaat niet-Spoelt Plaat Plaat voor Krantendruk 2
PS Plaat UVctp Plate/CTCP Plaat CTP Plaat/niet-spoelt CTP Plaat

Specificatie

 

 
Max. Grootte 1650*1350mm
Het ontwikkelen van machine Om het even welke geschikte bewerkers voor postitive thermische platen
Aluminium Aluminiumlegering 1050/1060 norm
Houdbaarheid18 maanden, in de geadviseerde opslagomstandigheden
Looppaslengte 50,000-100,000 (Ongebakken) exemplaren, 100,000-200,000 (Gebakken) exemplaren
*Run de lengte varieert met zijn drukvoorwaarden en weergaveinhoud, met inbegrip van document, inkt)
Vervoer en opslag

Opslagplaten vlak in hun verpakking, vanaf bovenmatige koude, hitte of hoge vochtigheid. De geadviseerde voorwaarde is: temperatuur 10-26°C & relatieve vochtigheid
tussen 40 - 70%.

 

Verpakking & Levering

CTCP-PS van de Plaat niet-Spoelt Plaat Plaat voor Krantendruk 3

Fabriek

 

CTCP-PS van de Plaat niet-Spoelt Plaat Plaat voor Krantendruk 4

 

 1. Het Materiaalco. van de Chuangdadruk, Ltd, dat in 2004 wordt gevestigd, is als hoogst geachte fabrikant en leverancier van premiedrukplaten en computerraad te voorschijn gekomen die machines maken. De standvastige toewijding van het bedrijf aan voortreffelijkheid, innovatie, en klantentevredenheid heeft het in een prominente positie binnen de industrie aangedreven.
 2. Werkend van een faciliteit die van de overzichtsproductie een indrukwekkend gebied van 1,6 miljoen vierkante meters, Chuangda-de technologie van de hefboomwerkingen scherp-rand en materiaal overspannen om uitzonderlijke producten te leveren. Zich specialiseert in CTCP, CTP, en dubbel-met een laag bedekte CTP platen, is Chuangda beroemd voor de productie van platen die onvergelijkelijke precisie en betrouwbaarheid, zelfs in de meest veeleisende drukmilieu's tentoonstellen.
 3. De verplichting van Chuangda aan kwaliteit is standvastig, ervoor zorgend dat zijn drukplaten aan de hoogste de industrienormen voldoen. De klanten kunnen zich op hun producten baseren om betrouwbare en verenigbare prestaties constant te leveren. Door klanten aan tevredenheid voorrang te geven, heeft Chuangda een sterke reputatie voor het verstrekken van producten gevestigd die zich op de diverse behoeften van de drukindustrie richten.

 

Processtroom

 

CTCP-PS van de Plaat niet-Spoelt Plaat Plaat voor Krantendruk 5

FAQ

Q: Hoe kon ik een steekproef krijgen?

A: Alvorens wij de eerste orde ontvingen, veroorloof me gelieve de steekproefkosten en prijs uit te drukken. Wij zullen de steekproefkosten terug naar u binnen uw eerste orde terugkeren.

 

Q: Hoe lang kan ik verwachten om de steekproef te krijgen?

A: De steekproef zal voor levering in 3-5 dagen klaar zijn.