• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
WhatsApp : +8613728619758

Blauwe Aluminiumctp Drukplaat voor Verenigbare & Scherpe Drukresultaten

Plaats van herkomst henan
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-r
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15mm, 100sheets/carton, 0.30mm, 50sheets/carton
Levertijd 6-10 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen vierkant 1000000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Deklaagkleur blauw Ontwikkel Tijd 25±5s
Gevoelige lichtbron 830nm Plaats van Oorsprong Shenzhen, China
Veilig Licht Operationele dag Materiaal Aluminium
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Blauwe Aluminiumctp Drukplaat voor Verenigbare & Scherpe Drukresultaten

 

Beschrijving

 1. De introductie van CTP platen heeft de drukindustrie onderbroken, die een waaier van voordelen aanbieden die tot hen de aangewezen keus voor drukprojecten op grote schaal hebben gemaakt. De superieure precisie en de kwaliteit van CTP platen hebben hen hoogst door commerciële printers gemaakt die gebegeerd naar verenigbare en scherpe drukresultaten streven.
 2. Voorts CTP bieden de platen snelle en rendabele drukmogelijkheden aan, die printers toestaan om de drukken van uitstekende kwaliteit snel en efficiënt te produceren. Dit heeft toegelaten ondernemingen om hun drukmogelijkheden te bevorderen en cliënteisen te ontmoeten die effectiever, CTP tot platen maken een waardevolle bron voor bedrijven die hun drukverrichtingen willen optimaliseren en een maximaal concurrentievermogen in de markt handhaven.
 3. Samenvattend, CTP hebben de platen de drukindustrie door uitzonderlijke precisie en kwaliteit, snel en rendabele drukmogelijkheden, en betere efficiency voor ondernemingen te leveren hervormd. Deze voordelen hebben CTP platen als onontbeerlijk hulpmiddel voor commerciële printers pogend gevestigd de verwachtingen van hun cliënten te ontmoeten en hun drukmogelijkheden te verbeteren.

Specificatie

 

Compatibele Zetterplaat Compatibel systeem met alle gemeenschappelijke thermische plaatzetters
Houdbaarheid 18 maanden, met verzegeld pakket. Opgeslagen in een koel en droog milieu, vanaf zonlicht
Rendabel Een product met hoge productiviteit die het laserleven van beeldzetter uitbreidt
Verpakking Beschikbaar in alle standaardformaten, met inbegrip van bulk verpakkingsopties zoals
APL verpakking
Opslagvoorwaarden Opslag in een droog milieu bij een temperatuur van 5-30°C
Vereiste laserenergie

150mJ/cm2, afhankelijk van beeldtype, configuratie en resolutie

 

Eigenschappen

 1. De onovertroffen veelzijdigheid van CTP platen is een belangrijk voordeel dat aanpassing toelaat om zich aan specifieke maken van clichésvereisten te voldoen en op een enorme waaier van druktoepassingen te richten. De uitzonderlijke nauwkeurigheid en de consistentie van CTP platen zorgen ervoor dat elke geproduceerde druk van superieure kwaliteit is, die tot hen maken de hoogste keus voor ondernemingen die aan voortreffelijkheid in hun gedrukte materialen voorrang geven. Bovendien, CTP kunnen de platen met diverse inkt en materialen werken, makend tot hen een veelzijdige oplossing voor een brede waaier van drukbehoeften.
 2. Voor ondernemingen die hun processen tot doel hebben te optimaliseren en uitzonderlijke output te leveren terwijl het houden van kosten onder controle, zijn de voordelen van CTP platen kritiek. Deze platen bieden de superieure mogelijkheden van de beeldreproductie, uitzonderlijke precisie aan, efficiency, veelzijdigheid, en aanpassingsopties, die tot hen maken essentiële activa voor om het even welke zaken kijkend om zijn drukmogelijkheden te verbeteren en de eisen van zijn cliënten te ontmoeten. De capaciteit om de drukken van uitstekende kwaliteit te produceren snel en efficiënt is een essentiële factor in het succes van om het even welke drukverrichting, en CTP de platen voorzien printers van de noodzakelijke instrumenten om dit doel te bereiken.
 3. Samenvattend, maken de veelzijdigheid, de nauwkeurigheid, de consistentie, en de verenigbaarheid met diverse inkt en materialen CTP plateren een ideale keus voor ondernemingen die hun drukprocessen tot doel hebben te optimaliseren en superieure kwaliteitsdrukken efficiënt te leveren. CTP de platen zijn onschatbare activa in de drukindustrie, die ondernemingen voorzien van de noodzakelijke instrumenten om hun doelen te bereiken en concurrerend in de markt te blijven.

Fabriek

 

Blauwe Aluminiumctp Drukplaat voor Verenigbare & Scherpe Drukresultaten 0

 1. Het Materiaalco. van de Chuangdadruk, Ltd heeft zich als prominente fabrikant en leverancier van premiedrukplaten en computerraad gevestigd die machines sinds zijn aanvang in 2004 maken. De standvastige verplichting van het bedrijf aan voortreffelijkheid, innovatie, en klantentevredenheid heeft het een welverdiende reputatie in de industrie verdiend.
 2. Het bedrijf stelt een faciliteit die van de overzichtsproductie in werking indrukwekkende 1,6 miljoen vierkante die meters behandelen, met geavanceerde technologie en materiaal worden uitgerust. Chuangda specialiseert zich in het veroorzaken van CTCP van uitstekende kwaliteit, CTP, en dubbel-met een laag bedekte CTP platen, beroemd voor hun uitzonderlijke precisie en betrouwbaarheid, zelfs in de uitdaging van voorwaarden.
 3. Door zijn gestage achtervolging van voortreffelijkheid en innovatie, is Chuangda een belangrijke speler in de drukindustrie geworden. De klant-centric die aanpak van het bedrijf, met zijn geavanceerde productietechnologie wordt gecombineerd, heeft het een loyale klantenbasis verdiend die de kwaliteit, de consistentie, en de betrouwbaarheid van zijn producten taxeert. Derhalve is Chuangda als vertrouwde op partner voor ondernemingen te voorschijn gekomen die hun drukmogelijkheden tot doel hebben te verbeteren en uitzonderlijke resultaten te leveren aan hun cliënten.

Processtroom

 

Blauwe Aluminiumctp Drukplaat voor Verenigbare & Scherpe Drukresultaten 1

Pakket

Blauwe Aluminiumctp Drukplaat voor Verenigbare & Scherpe Drukresultaten 2

 

FAQ

Q: Wat is uw betalingsvoorwaarden?

A: T/T 40% als storting, en 60% vóór levering. Wij zullen u de foto's van de producten en de pakketten tonen alvorens u het saldo betaalt.

 

Q: Bent u fabrikant of handelsmaatschappij?

A: Wij zijn de fabrikant gespecialiseerd in de producten van de drukindustrie vele jaren in Shenzhen China.Also wij grote pakhuis en kwaliteitscontroleafdeling voor het kopen van product voor cliënt hebben.