• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
WhatsApp : +8613728619758

CTP van de de Drukplaten Positieve Plaat uv-CTP van CTCP Drukplaat

Plaats van herkomst henan
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-V
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15mm, 100sheets/carton, 0.30mm, 50sheets/carton
Levertijd 6-10 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen vierkant 1000000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Plaattype Positieve CTCP-Plaat (Enige Laag) Blootstellingsenergie 40-50mj/cm2
Plaats van herkomst Guangdong, China Toepassing Hoogwaardige commerciële en krantendruk
Safelight Het overhandigen onder uv-Vrije gele safelight Resolutie 1~99%@200lpi
Laat een bericht achter
Productomschrijving

CTP van de de Drukplaten Positieve Plaat uv-CTP van CTCP Drukplaat

Beschrijving

 1. De platen van CTCP (computer-aan-conventionele plaat) hebben beduidend de industrie van de compensatiedruk met hun geavanceerde mogelijkheden omgezet. Deze die platen bestaan uit een aluminiumbasis met een fotogevoelige emulsie met een laag wordt bedekt die in antwoord op laser lichte blootstelling verhardt. Na weergave, wordt de onbelichte emulsie verwijderd door een ontwikkelend proces, weggaand achter het beeld dat zal worden gedrukt.
 2. Vergeleken bij traditionele compensatieplaten, CTCP-bieden de platen een massa voordelen aan die tot hen een populaire keus voor ondernemingen gemaakt hebben die de druk naar mogelijkheden streven van uitstekende kwaliteit. Zij verstrekken verbeterde precisie en snellere weergave, die minder verwerkingstijd en inspanning vereisen. CTCP-de platen bieden betere registratie, consistentie, scherpere beelden, en betere inktoverdracht aan, resulterend in superieure afdrukkwaliteit.
 3. Een ander zeer belangrijk voordeel van CTCP-platen is hun milieuvriendelijkheid. Zij vereisen minder chemische producten en minder water tijdens verwerking, die het ecologische effect van het drukproces verminderen. Dit richt zich op de groeiende nadruk op duurzaamheid en eco-conscious praktijken in de drukindustrie.
 4. Samengevat, CTCP-de platen een uitstekende oplossing voor ondernemingen aan pogend bieden hun marketing inspanningen te verbeteren en de drukken van uitstekende kwaliteit met uitzonderlijke nauwkeurigheid en consistentie te produceren. Zij leveren superieure kwaliteit, efficiency, en duurzaamheid, die tot hen maken een aangewezen keus voor diverse toepassingen van de compensatiedruk.
CTP van de de Drukplaten Positieve Plaat uv-CTP van CTCP Drukplaat 0 CTP van de de Drukplaten Positieve Plaat uv-CTP van CTCP Drukplaat 1 CTP van de de Drukplaten Positieve Plaat uv-CTP van CTCP Drukplaat 2
PS Plaat CTCP-Plaat CTP Plaat/niet-spoelt CTP Plaat

Specificatie

 

Max. Grootte 1650*1350mm
Toepassing Krantendruk
Dikte 0.15mm/0.20mm/0.25mm/0.30mm
Opslagvoorwaarden Temperatuur 10-25℃, vochtigheid 40%-60%
Blijf van zonlicht en vochtigheid weg. Pak height≤1.5-meters in
Type CTCP-Plaat, Positieve Platen uv-CTP
Compatibele Platesetter

Basysprint, Luscher, Cron, Amsky enz.

 

Verpakking & Levering

CTP van de de Drukplaten Positieve Plaat uv-CTP van CTCP Drukplaat 3

Fabriek

 

CTP van de de Drukplaten Positieve Plaat uv-CTP van CTCP Drukplaat 4

 1. Het Materiaalco. van de Chuangdadruk, Ltd is een hoogst respecteerde fabrikant en leverancier van drukplaten, een beroemd voor zijn standvastige verplichting aan voortreffelijkheid en innovatie in de drukindustrie. Sinds zijn onderneming in 2004, is Chuangda constant bij het front die van de industrie gebleven, voortdurend de evoluerende eisen van de markt aanpassen te ontmoeten en in overzichtstechnologie investeren.
 2. Met een enorme productiefaciliteit die 1,6 miljoen vierkante meters overspannen, schept Chuangda één van de grootste en meest geavanceerde productiefaciliteiten in op de industrie. Het bedrijf gebruikt scherp-randtechnologie en materiaal om nauwkeurige en efficiënte maken van clichésprocédés te verzekeren, resulterend in de productie van de drukplaten van uitstekende kwaliteit die voor hun uitzonderlijke precisie en consistentie worden erkend.
 3. Chuangda specialiseert zich in de productie van CTCP, CTP, en dubbel-met een laag bedekte CTP platen die, die geavanceerde productielijnen aanwenden en volgens de hoogste productienormen aanhangen. Deze platen worden gebouwd om aan de strengste behoeften van hun klanten te voldoen. De toewijding van Chuangda aan kwaliteit en innovatie heeft stevig het bedrijf als vertrouwde op naam in de drukindustrie gevestigd. De ondernemingen die naar betrouwbare en hoogstaande drukoplossingen streven plaatsen grote waarde op de producten van Chuangda.

Processtroom

 

CTP van de de Drukplaten Positieve Plaat uv-CTP van CTCP Drukplaat 5

FAQ

Q: Wat is uw termijnen van verpakking?

A: Ja, worden wij gevestigd in 2004.

 

Q: Hoe lang is de productietijd van de goederen?

A: Over het algemeen, pakken wij onze goederen in neutrale witte dozen en bruine kartons in. Als u juridisch octrooi hebt geregistreerd, kunnen wij de goederen in uw gemerkte vakjes inpakken na het krijgen van uw autorisatiebrieven.