• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Blauwe thermische CTP-platen bieden een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor nauwkeurige drukwerk

Plaats van herkomst Henan
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-r
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15 mm, 100 vellen per doos,0.30 mm, 50 vellen per doos
Levertijd 6-10 werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 1000000 vierkante meter per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Compatibele Platesetter Alle dominante platesetters Aluminium Aluminiumlegering 1050/1060 standaard
Ontwikkelingstijd 20-jaren '30 Productsoort thermische CTP plaat
Blootstellingsenergie 120-130 mj/cm2 Dikte van de plaat 0.15/0.20/0.25/0.30/0.40mm
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Blauwe thermische CTP-platen bieden een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor nauwkeurige drukwerk

 

Beschrijving

 1. De komst van computer-to-plate (CTP) platen heeft een revolutie in de drukindustrie teweeggebracht.een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie en productiviteit ten opzichte van traditionele drukmethodenDeze technologie heeft een digitale workflow mogelijk gemaakt die de noodzaak van film- en handmatige verwerking elimineert, wat resulteert in een versnelde platenproductie.
 2. Een van de belangrijkste voordelen van CTP-platen is de aanzienlijke vermindering van de voorbereidingstijd van de platen.commerciële drukkerijen kunnen strakke deadlines halen en meer effectief met grote hoeveelheden projecten omgaanDit leidt tot kortere levertijden, waardoor bedrijven hun producten of diensten sneller kunnen leveren.
 3. Bovendien bieden CTP-platen kostenbesparingen voor commerciële drukkerijen.het verminderde risico op fouten en herdrukken met CTP resulteert in aanzienlijke tijd- en middelenbesparingenDeze kostenbesparende voordelen maken CTP-platen tot een kosteneffectieve oplossing, met name voor grootschalige drukprojecten.
 4. Bovendien bieden CTP-platen meer flexibiliteit en veelzijdigheid in het drukproces.Deze flexibiliteit maakt last-minute wijzigingen of aanpassingen mogelijkDe mogelijkheid om snel aanpassingen aan te brengen en op maat gemaakte afdrukken te maken, voegt waarde toe aan de algehele drukervaring.
Blauwe thermische CTP-platen bieden een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor nauwkeurige drukwerk 0 Blauwe thermische CTP-platen bieden een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor nauwkeurige drukwerk 1 Blauwe thermische CTP-platen bieden een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor nauwkeurige drukwerk 2
PS-plaat UV-CTP-plaat/CTCP-plaat CTP-plaat/niet-verwerkte CTP-plaat

 

Specificatie

 

Resolutie 1-99% bij 200lpi
Eigenschappen van platen Eenlaagse coating, goede stabiliteit, goede compatibiliteit en hoge drukweerstand om aan de behoeften van commercieel drukwerk te voldoen
Looplengte 50,000-100.000 exemplaren ((Ongebakken), 100.000-200.000 exemplaren ((Gebakken)
*De looptijd varieert afhankelijk van de drukomstandigheden en de beeldinhoud, inclusief papier, inkt)
Kooktemperatuur standoven: 220 - 230 graden Celsius gedurende 5 minuten
onlineoven: 240 graden Celsius gedurende 4 minuten
Pakket 0.15 mm, 100 vellen per doos
0.30 mm, 50 vellen per doos
Veiligheidslicht

Open ruimte, veilige bedrijfsduur 2-4 uur

 

Kenmerken

 1. De invoering van CTP-platen heeft een revolutie teweeggebracht in de drukwerkvloeien, waardoor bedrijven efficiënte en gestroomlijnde processen hebben die talrijke voordelen bieden.De digitale aard van CTP maakt het niet nodig om fysieke platen op te slaan en te verwerkenDit bespaart tijd en vereenvoudigt het archiveren en ophalen van digitale bestanden, waardoor het indien nodig herdrukken gemakkelijker wordt.Deze gestroomlijnde processen stellen bedrijven in staat om drukprojecten effectiever af te handelen, wat resulteert in een verbeterde algemene productiviteit.
 2. Een ander belangrijk voordeel van CTP-platen is hun positieve impact op de duurzaamheid van het milieu.vermindering van de afvalopwekking en eliminatie van het vrijkomen van schadelijke chemische stoffen in het milieuDit strookt met de toenemende aandacht voor duurzame en verantwoorde drukpraktijken, waardoor CTP-platen een milieuvriendelijke keuze zijn voor bedrijven die hun milieueffect willen verminderen.
 3. Bovendien bieden CTP-platen een uitzonderlijke veelzijdigheid, aangezien zij voldoen aan de uiteenlopende eisen van de platenproductie en een breed scala aan afdruktoepassingen kunnen aanvullen.Ze zorgen voor een nauwkeurige en nauwkeurige reproductie van beelden, compatibiliteit met verschillende inkt en materialen en de mogelijkheid om afdrukken van hoge kwaliteit te maken.Deze kwaliteiten maken CTP-platen de voorkeur voor bedrijven die prioriteit geven aan uitmuntendheid in hun gedrukte materialen en hun klanten uitzonderlijke resultaten willen bieden.

 

 

Processtroom

 

Blauwe thermische CTP-platen bieden een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor nauwkeurige drukwerk 3

Pakket

Blauwe thermische CTP-platen bieden een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor nauwkeurige drukwerk 4