• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Perforated CTP Plate Thermal CTP Plate Processless CTP Plate voor aanpasbaar drukwerk

Plaats van herkomst Henan
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-r
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15mm, 100sheets/carton, 0.30mm, 50sheets/carton
Levertijd 6-10 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen vierkant 1000000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Blootstellingsenergie 110-130 mj/cm2 Besluit nr. 1-99% bij 200lpi
Gevoelige lichtbron 830nm geperforeerde ctp-plaat 0.15/0.20/0.25/0.30 mm
Veilig-licht 2 uren onder wit licht Blootstellingsenergie 110-130 mj/ cm2
Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

 

Beschrijving

 1. CTP-platen hebben een revolutie in de drukindustrie teweeggebracht, waardoor de efficiëntie en de productiviteit zijn toegenomen.de digitale werkstroom van CTP maakt snellere platenproductie mogelijkDoor de noodzaak van film en handmatige verwerking weg te nemen, verkort CTP de tijd die nodig is voor de voorbereiding van de platen aanzienlijk.Dit stelt commerciële drukkerijen in staat strakke deadlines te halen en projecten met een groot volume efficiënter af te handelen, wat resulteert in kortere omlooptijden voor drukwerkzaamheden.
 2. Een van de belangrijke voordelen van CTP-platen is de kostenbesparing die zij commerciële drukkers bieden.BovendienDeze kostenbesparende voordelen maken CTP-platen een kosteneffectieve oplossing, vooral voor grootschalige drukprojecten.
 3. Bovendien bieden CTP-platen meer flexibiliteit en veelzijdigheid in het drukproces.Deze flexibiliteit maakt last-minute wijzigingen of aanpassingen mogelijkDe mogelijkheid om snel aanpassingen aan te brengen en op maat gemaakte afdrukken te maken, voegt waarde toe aan de algehele drukervaring.
Perforated CTP Plate Thermal CTP Plate Processless CTP Plate voor aanpasbaar drukwerk 0 Perforated CTP Plate Thermal CTP Plate Processless CTP Plate voor aanpasbaar drukwerk 1 Perforated CTP Plate Thermal CTP Plate Processless CTP Plate voor aanpasbaar drukwerk 2
PS-plaat UV-CTP-plaat/CTCP-plaat CTP-plaat/niet-verwerkte CTP-plaat

 

Specificatie

 

Type Thermisch positief diagram CTP versie
Houdbaarheid 18 maanden
Kosteneffectief Een product met een hoge productiviteit dat de levensduur van de laser van de beeldsetter verlengt
Bewaringsvoorwaarden Temperatuur 10-25°C, vochtigheid 40%-60%
Bewaar uit de buurt van zonlicht en vocht.
Bewaringsvoorwaarden Bewaren in een droge omgeving bij een temperatuur van 5-30°C
Behoefte aan laserenergie

150 mJ/cm2,afhankelijk van beeldtype, configuratie en resolutie

 

Kenmerken

 1. De invoering van CTP-platen heeft een revolutie teweeggebracht in de drukwerkvloei door efficiënte en gestroomlijnde processen te bieden.De digitale aard van CTP maakt het niet nodig om fysieke platen op te slaan en te verwerkenDit maakt het ook mogelijk om digitale bestanden eenvoudig te archiveren en te downloaden, waardoor het herdrukproces indien nodig wordt vereenvoudigd.Deze gestroomlijnde processen besparen bedrijven kostbare tijd en middelen, waardoor zij drukprojecten effectiever kunnen afhandelen.
 2. Een ander belangrijk voordeel van CTP-platen is hun bijdrage aan duurzaamheid van het milieu.die resulteert in minder afval en minder schadelijke chemische stoffen in het milieuDit strookt met de toenemende nadruk op duurzame en verantwoorde drukpraktijken, waardoor CTP-platen een milieuvriendelijke keuze zijn.
 3. Wat de veelzijdigheid betreft, zijn CTP-platen uitstekend geschikt voor een breed scala van druktoepassingen.compatibiliteit met verschillende inkt en materialenDeze kwaliteiten maken CTP-platen de voorkeur voor bedrijven die prioriteit geven aan uitmuntendheid in hun gedrukte materialen.

Fabriek

 

Perforated CTP Plate Thermal CTP Plate Processless CTP Plate voor aanpasbaar drukwerk 3

 1. Chuangda Printing Equipment Co., Ltd., opgericht in 2004, heeft zich gevestigd als een toonaangevende fabrikant en leverancier van hoogwaardige drukplaten en machines voor het maken van computers.Het bedrijf streeft naar uitmuntendheid, innovatie en klanttevredenheid heeft het bedrijf een sterke reputatie in de industrie gegeven.
 2. Chuangda is uitgerust met geavanceerde infrastructuur en technologie.Dit plaatst het bedrijf in de voorhoede van de industrie.Chuangda is gespecialiseerd in de productie van CTCP-, CTP- en dubbel gecoate CTP-platen die bekend staan om hun uitzonderlijke precisie en betrouwbaarheid.zelfs onder moeilijke drukomstandigheden.
 3. Een belangrijke drijvende kracht voor het succes van Chuangda is haar onwrikbare toewijding aan onderzoek en ontwikkeling.Het bedrijf investeert consequent in innovatie om op de hoogte te blijven van de nieuwste vooruitgang in de druktechnologieDoor een proactieve aanpak te volgen, ontwikkelt Chuangda geavanceerde producten die effectief voldoen aan de veranderende behoeften van de drukindustrie.
 4. Chuangda's toewijding aan uitmuntendheid, innovatie en klanttevredenheid, gecombineerd met hun geavanceerde productiefaciliteiten en focus op onderzoek en ontwikkeling,heeft hun positie als betrouwbare en gerespecteerde leverancier in de drukindustrie versterkt.

Processtroom

 

Perforated CTP Plate Thermal CTP Plate Processless CTP Plate voor aanpasbaar drukwerk 4

Pakket

Perforated CTP Plate Thermal CTP Plate Processless CTP Plate voor aanpasbaar drukwerk 5

 

Veelgestelde vragen

V:Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A: T/T 40% als aanbetaling, en 60% voor levering. We laten u de foto's van de producten en pakketten zien voordat u het saldo betaalt.

 

V:Controleer je de eindproducten?

A: Ja, elke stap van de productie en de afgewerkte producten zullen worden geïnspecteerd door de QC-afdeling voor verzending.