• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Doppellagig thermisch CTP-plaatje met verbeterde registratie nauwkeurigheid

Plaats van herkomst Henan
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer CD-S
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15mm, 100sheets/carton, 0.30mm, 50sheets/carton
Levertijd 6-10 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen vierkant 1000000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productsoort Doppelschiets UV-bestrijdende inkt thermische CTP-plaat Deklaagkleur Donkerblauw
Gevoelige lichtbron 830nm Plaats van oorsprong Shenzhen, China
Safelight Daglicht behandeling Materiaal aluminium
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Doppellagig thermisch CTP-plaatje met verbeterde registratie nauwkeurigheid

 

Beschrijving

 1. Een dubbellaag CTP (Computer-to-Plate) plaat is een type drukplaat die wordt gebruikt in het offsetprintproces.die de directe overdracht van digitale afbeeldingen op drukplaten mogelijk maakt zonder dat traditionele filmgebaseerde processen nodig zijn.
 2. De CTP-plaat bestaat uit twee verschillende lagen, waarvan de eerste een dunne laag van fotopolymermateriaal is die gevoelig is voor ultraviolet (UV) licht.De tweede laag is een substraat of basislaag die stabiliteit en steun biedt aan de plaat.
 3. Het proces van het maken van een CTP-plaat met twee lagen omvat het blootstellen aan UV-licht via een digitaal beeldsysteem.Deze blootstelling verhardt selectief het fotopolymermateriaal in de gebieden waar het beeld aanwezig is, terwijl de niet blootgestelde gebieden zacht en oplosbaar blijven.
 4. Na blootstelling wordt het plaatje ontwikkeld met behulp van een chemische oplossing die de niet-blootgestelde, zachte gebieden van het fotopolymermateriaal verwijdert, waardoor de geharde afbeeldingsgebieden achterblijven.Het resulterende plaatje kan vervolgens worden gebruikt in het offsetprinterproces.
 5. Dubbele laag CTP-platen bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele filmplaten.CTP-technologie maakt snellere platenproductie mogelijk en vermindert de totale productietijd en kosten in het drukproces.
Doppellagig thermisch CTP-plaatje met verbeterde registratie nauwkeurigheid 0 Doppellagig thermisch CTP-plaatje met verbeterde registratie nauwkeurigheid 1 Doppellagig thermisch CTP-plaatje met verbeterde registratie nauwkeurigheid 2
PS-plaat UV-CTP-plaat/CTCP-plaat CTP-plaat/niet-spoelbare CTP-plaat
 

 

Specificatie

 

Substraat

Elektromechanische aluminium met korrels en geanodiseerd aluminium

Houdbaarheid 18 maanden, verzegeld, bewaard in een koele en droge omgeving, buiten zonlicht
Kosteneffectief Een product met een hoge productiviteit dat de levensduur van de laser van de beeldsetter verlengt

Toepassing

Plaatgevoerde en koud- / warmtegevoerde webpers

Bewaringsvoorwaarden Bewaren in een droge omgeving bij een temperatuur van 5-30°C
Behoefte aan laserenergie

150 mJ/cm2,afhankelijk van beeldtype, configuratie en resolutie

 

 

Fabriek

 

Doppellagig thermisch CTP-plaatje met verbeterde registratie nauwkeurigheid 3

 1. Chuangda Printing Equipment Co., Ltd., opgericht in 2004, heeft haar positie als toonaangevende fabrikant en leverancier van hoogwaardige drukplaten en machines voor het maken van computerplaten verstevigd.Bekend om zijn onwrikbare toewijding aan uitmuntendheidHet bedrijf heeft zich in de industrie een welverdiende reputatie verworven.
 2. Chuangda werkt vanuit een zeer geavanceerde productiefaciliteit met een indrukwekkende oppervlakte van 1,6 miljoen vierkante meter en maakt gebruik van geavanceerde technologie en apparatuur om producten van topkwaliteit te leveren.Hun expertise ligt in de productie van high-end CTCP., CTP en dubbel gecoate CTP-platen, die algemeen bekend staan om hun uitzonderlijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, zelfs onder moeilijke drukomstandigheden.
 3. Chuangda's onverbiddelijke streven naar uitmuntendheid en innovatie heeft het naar een toonaangevende positie in de drukindustrie gebracht.Door klanten centraal te stellen in hun activiteiten en deze klantgerichte aanpak te combineren met geavanceerde productietechnologieDeze klanten waarderen de superieure kwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid van de producten van Chuangda.

Processtroom

 

Doppellagig thermisch CTP-plaatje met verbeterde registratie nauwkeurigheid 4

Pakket

Doppellagig thermisch CTP-plaatje met verbeterde registratie nauwkeurigheid 5

 

Veelgestelde vragen

V:Hoeveel kost het transport van het monster?

A:De vracht hangt af van het gewicht en de verpakkingsgrootte en de bestemming van hier naar uw locatie.

 

V:Controleer je de eindproducten?

A: Ja, elke stap van de productie en de afgewerkte producten zullen worden geïnspecteerd door de QC-afdeling voor verzending.