• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Witte eco-wash procesloze CTP-plaat Niet-opvloeibare CTP-plaat met laserafbeelding

Plaats van herkomst Henan
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-RM
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15mm, 100sheets/carton, 0.30mm, 50sheets/carton
Levertijd 6-10 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen vierkant 1000000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Naam van het product Eco-Wash Processless CTP plaat Resolutie 1~99%@200lpi
Kleur Wit Dikte 0.150.30mm
HS-code 3701302400 Blootstellingsenergie 110-150mj/cm2
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Witte eco-wash procesloze CTP-plaat Niet-opvloeibare CTP-plaat met laserafbeelding


Beschrijving

 1. Processloze CTP-platen (Computer-to-Plate), ook wel chemievrije CTP-platen genoemd, hebben het platenproductieproces in de drukindustrie ingrijpend veranderd.Deze platen elimineren de traditionele stappen van het verwerken van platen, zoals het ontwikkelen, spoelen en gummeren, waardoor efficiëntie, kostenbesparing en milieubevoordelen worden verbeterd.
 2. Typisch bestaan CTP-platen zonder verwerking uit een aluminiumbasis bedekt met een lichtgevoelige laag.Deze laag bevat een combinatie van fotopolymeren en andere materialen die tijdens het beeldvormingsproces reageren op laserenergieBij blootstelling aan de laser ondergaat de lichtgevoelige laag een chemische verandering, waardoor de blootgestelde gebieden hydrofiele (water aantrekkelijk) en de niet-blootgestelde gebieden hydrofobische (water afstotend) worden.
 3. Het beeldvormingsproces voor niet-verwerkte CTP-platen omvat het gebruik van een laserdiode of een LED (Light Emitting Diode) belichtingssysteem.De laser of de LED geeft licht van hoge energie af dat de lichtgevoelige laag selectief blootsteltWanneer de beeldvorming is voltooid, is de plaat klaar om rechtstreeks op de drukpers te worden gemonteerd, zonder dat er extra bewerkingsstappen nodig zijn.

 

Witte eco-wash procesloze CTP-plaat Niet-opvloeibare CTP-plaat met laserafbeelding 0 Witte eco-wash procesloze CTP-plaat Niet-opvloeibare CTP-plaat met laserafbeelding 1 Witte eco-wash procesloze CTP-plaat Niet-opvloeibare CTP-plaat met laserafbeelding 2
PS-plaat UV-CTP-plaat/CTCP-plaat CTP-plaat/niet-spoelbare CTP-plaat

 

 

Specificatie
 

Dikte 0.15 mm / 0.30 mm
Platenvoeters Steady Quality, Good Compatibility, Fast Sensitive Speed, Excellent punt reappearance, Lange lengte
Houdbaarheid 12 maanden, onder aanbevolen opslagomstandigheden

Lasertype

Thermisch gevoelige LD830nm ((800-840nm)

Technologie

Volledig procesvrij, op de pers ontwikkeld

Bewaringsvoorwaarden

Temperatuur:18-25OCRH: 30-60%

 

 

Fabriek
 

Witte eco-wash procesloze CTP-plaat Niet-opvloeibare CTP-plaat met laserafbeelding 3

 1. Chuangda Printing Equipment Co., Ltd., opgericht in 2004, heeft een uitstekende reputatie verworven als een zeer gerenommeerde fabrikant en leverancier van hoogwaardige drukplaten.De onwrikbare toewijding van het bedrijf aan uitmuntendheid en innovatie heeft het als een voorloper in de drukindustrie gepositioneerd..
 2. Met een uitgestrekte productiefaciliteit van een indrukwekkende 1,6 miljoen vierkante meter beschikt Chuangda over een van de grootste en meest geavanceerde productiefaciliteiten in de industrie.Uitgerust met geavanceerde technologie en geavanceerde apparatuur, het bedrijf bereikt precieze en efficiënte platenproductieprocessen. Hun geavanceerde productielijnen zijn speciaal ontworpen voor de productie van CTCP, CTP en dubbel gecoate CTP-platen,het garanderen van een consistente levering van drukplaten met uitzonderlijke precisie en consistentieDeze platen voldoen consequent aan de strenge eisen en verwachtingen van hun gewaardeerde klanten.
 3. Chuangda's toewijding aan uitmuntendheid en innovatie, gecombineerd met hun sterke klantgerichte aanpak,heeft het bedrijf stevig gevestigd als toonaangevende fabrikant en leverancier van hoogwaardige drukplatenDoor continue investeringen in de nieuwste technologieën en de naleving van strenge kwaliteitsnormen heeft Chuangda zijn positie als een belangrijke speler in de drukindustrie versterkt.De onwrikbare toewijding van het bedrijf aan het leveren van hoogwaardige producten heeft hen een welverdiende reputatie opgeleverd voor het overtreffen van de verwachtingen van de klant.

Pakket


 

Witte eco-wash procesloze CTP-plaat Niet-opvloeibare CTP-plaat met laserafbeelding 4
 

Witte eco-wash procesloze CTP-plaat Niet-opvloeibare CTP-plaat met laserafbeelding 5

 
Veelgestelde vragen
V:Hoeveel kost het transport van het monster?
A:De vracht hangt af van het gewicht en de verpakkingsgrootte en de bestemming van hier naar uw locatie.

 


V:Hoe lang moet ik wachten om het monster te krijgen?
A: Het monster zal over 3-5 dagen klaar zijn voor levering.