• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Thermische CTP-plaat geperforeerde CTP-plaat voor hoge resolutie en snelle omzetting

Plaats van herkomst HENAN
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-r
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15mm, 100sheets/carton, 0.30mm, 50sheets/carton
Levertijd 6-10 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen vierkant 1000000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Blootstellingsenergie 110-130 mj/cm2 Besluit nr. 1-99% bij 200lpi
Gevoelige lichtbron 830nm geperforeerde ctp-plaat 0.15/0.20/0.25/0.30/0.40mm
Veilig-licht 2 uren onder wit licht Ontwikkelende toestand 24-28°C, 25-35S
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Thermische CTP-plaat geperforeerde CTP-plaat voor hoge resolutie en snelle omzetting

 

Beschrijving

 1. CTP-platen brengen een revolutie teweeg in de drukindustrie door een hogere efficiëntie en productiviteit te bieden.Door de noodzaak van filmverwerking en handmatige verwerking weg te nemen, CTP vermindert de tijd voor de voorbereiding van de platen aanzienlijk.Dit leidt tot kortere omlooptijden voor drukwerkzaamheden.
 2. Een van de belangrijke voordelen van CTP-platen is de kostenbesparing die zij aan commerciële drukkerijen bieden.BovendienDeze kostenbesparende voordelen maken CTP-platen een kosteneffectieve oplossing, vooral voor grootschalige drukprojecten.
 3. Bovendien bieden CTP-platen meer flexibiliteit en veelzijdigheid in het drukproces.Deze flexibiliteit maakt last-minute wijzigingen of aanpassingen mogelijkDe mogelijkheid om snel aanpassingen aan te brengen en op maat gemaakte afdrukken te maken, voegt waarde toe aan de algehele drukervaring.
Thermische CTP-plaat geperforeerde CTP-plaat voor hoge resolutie en snelle omzetting 0 Thermische CTP-plaat geperforeerde CTP-plaat voor hoge resolutie en snelle omzetting 1 Thermische CTP-plaat geperforeerde CTP-plaat voor hoge resolutie en snelle omzetting 2
PS-plaat UV-CTP-plaat/CTCP-plaat CTP-plaat/niet-spoelbare CTP-plaat

 

Specificatie

 

Aluminium Aluminiumlegering 1050/1060 standaard
Houdbaarheid 18 maanden
Kosteneffectief Een product met een hoge productiviteit dat de levensduur van de laser van de beeldsetter verlengt
Bewaringsvoorwaarden Temperatuur 10-25°C, vochtigheid 40%-60%
Bewaar uit de buurt van zonlicht en vocht.
Bewaringsvoorwaarden Bewaren in een droge omgeving bij een temperatuur van 5-30°C
Behoefte aan laserenergie

150 mJ/cm2,afhankelijk van beeldtype, configuratie en resolutie

 

Kenmerken

 1. CTP-platen brengen een revolutie teweeg in de drukwerkvloei door efficiënte en gestroomlijnde processen te bieden.vermindering van het risico op schade of verliesBovendien kunnen digitale bestanden gemakkelijk worden gearchiveerd en opgehaald, waardoor het herdrukproces indien nodig wordt vereenvoudigd.hen in staat stellen om drukprojecten effectiever te verrichten.
 2. Bovendien dragen CTP-platen bij aan duurzaamheid van het milieu.vermindering van afvalstoffen en het vrijkomen van schadelijke chemische stoffen in het milieuDit strookt met de toenemende nadruk op duurzame en verantwoorde drukpraktijken, waardoor CTP-platen een milieuvriendelijke keuze zijn.
 3. Wat de veelzijdigheid betreft, zijn CTP-platen uitstekend geschikt voor een breed scala van druktoepassingen.compatibiliteit met verschillende inkt en materialenDeze kwaliteiten maken CTP-platen de voorkeur voor bedrijven die prioriteit geven aan uitmuntendheid in hun gedrukte materialen.

Fabriek

 

Thermische CTP-plaat geperforeerde CTP-plaat voor hoge resolutie en snelle omzetting 3

 1. Chuangda Printing Equipment Co., Ltd. werd in 2004 opgericht en is uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant en leverancier van hoogwaardige drukplaten en machines voor het maken van computerborden.Bekend om zijn toewijding aan uitmuntendheidHet bedrijf heeft een sterke reputatie in de industrie opgedaan.
 2. Chuangda werkt vanuit een zeer moderne productiefaciliteit met een indrukwekkende oppervlakte van 1,6 miljoen vierkante meter.Deze geavanceerde infrastructuur plaatst het bedrijf in de voorhoede van technologie en apparatuurDoor gebruik te maken van hun geavanceerde faciliteiten is Chuangda gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige CTCP-, CTP- en dubbel gecoate CTP-platen.Deze platen worden zeer gewaardeerd om hun uitzonderlijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, zelfs onder veeleisende drukomstandigheden.
 3. Een kernaspect van het succes van Chuangda ligt in haar onwrikbare toewijding aan onderzoek en ontwikkeling.ervoor te zorgen dat het op de hoogte blijft van de nieuwste vooruitgang op het gebied van druktechnologieDoor een proactieve aanpak te volgen, ontwikkelt Chuangda geavanceerde producten die effectief voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de drukindustrie.

Processtroom

 

Thermische CTP-plaat geperforeerde CTP-plaat voor hoge resolutie en snelle omzetting 4

Pakket

Thermische CTP-plaat geperforeerde CTP-plaat voor hoge resolutie en snelle omzetting 5

 

Veelgestelde vragen

V:Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A: T/T 40% als aanbetaling, en 60% voor levering. We laten u de foto's van de producten en pakketten zien voordat u het saldo betaalt.

 

V:Testen jullie al jullie goederen voor de levering?

A: Ja, we hebben 100% test voor levering.