• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
WhatsApp : +8613728619758

0.15mm0.40mm de witte Processless Digitale Druk van de Drukplaten Hoge Resolutie

Place of Origin Henan
Merknaam PLATE-CD
Model Number CD-RM
Minimum Order Quantity 3000 square
Prijs negotiable
Packaging Details 0.15mm,100sheets/carton,0.30mm,50sheets/carton
Delivery Time 6-10 work days
Payment Terms T/T
Supply Ability 1000000 square per month

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Product Name Processless Thermal CTP Plate Specification 0.15mm-0.40mm
Color White Maximum coil width 1350 MM
HS Code 3701302400 Production Capacity 100000 square per month
Laat een bericht achter
Productomschrijving

0.15mm0.40mm de Witte Processless Digitale Druk van de Drukplaten Hoge Resolutie


Beschrijving

 1. De Processlessdrukplaten, als chemie-vrije die ook platen of niet-procesplaten worden bekend, zijn een type van drukplaat in het proces dat van de compensatiedruk wordt gebruikt. De traditionele compensatiedrukplaten vereisen verscheidene stappen in een chemisch verwerkingswerkschema om, de platen te ontwikkelen te spoelen en te beëindigen alvorens zij voor druk kunnen worden gebruikt. Nochtans, elimineren de processless drukplaten de behoefte aan deze verwerkingsstappen, vandaar de processless term „.“
 2. De Processlessdrukplaten worden ontworpen imaged om direct op computer-aan-plaat (CTP) een systeem zonder de behoefte aan extra verwerking te zijn. Zij bestaan typisch uit een fotogevoelige laag die aan laser of thermische energie tijdens het weergaveproces reageert. Deze laag ondergaat een chemische verandering in de imaged gebieden, die hen maken aan inkt ontvankelijk, terwijl de niet imaged gebieden inkt afweren. Deze differentiatie tussen inkt-goedkeurt en inkt-afstotende gebieden vormt de basis voor het proces van de compensatiedruk.
 3. Één van de belangrijkste voordelen van processless drukplaten is dat zij het maken van clichéswerkschema vereenvoudigen. Zij elimineren de behoefte aan chemische producten, verwerkingsmateriaal, en de bijbehorende onderhoud en afvalverwijderingskosten. Dit kan in kostenbesparingen en verhoogde efficiency voor drukbedrijven resulteren. Bovendien, bieden de processless platen milieuvoordelen door chemische gebruik en afvalproductie aan te verminderen.
 4. Nochtans, is het opmerkend de moeite waard dat de processless platen bepaalde beperkingen kunnen hebben in vergelijking met traditionele platen. Zij vereisen over het algemeen nauwkeurigere controle over weergavevoorwaarden, zoals blootstelling en verwerkingsparameters, om optimale resultaten te bereiken. Zij kunnen ook voor milieufactoren zoals temperatuur en vochtigheid gevoeliger zijn, die plaatkwaliteit en stabiliteit kunnen beïnvloeden.

Specificatie
 

Dikte 0.15mm, 0.20mm, 0.25mm, 0.28mm
Plaat Featrues Regelmatige Kwaliteit, Goede Verenigbaarheid, Snelle gevoelige snelheid, Uitstekende puntherverschijning, Lange lengte
Vereiste laserenergie 150mJ/cm2, afhankelijk van beeldtype, configuratie en resolutie
Veiligheidslicht 1 uur onder fluorescente lamp, geen directe straling met natuurlijk licht, 4 uren onder geel licht
Looppaslengte Tot 200.000 indrukken met hoofdtelefoon/commerciële koud-vastgestelde Webpersen
Tot 100.000 indrukken met blad voedden persen
Tot 50.000 indrukken voor compensatie verpakking (niet UV)
Tot 30.000 indrukken voor uv-Inkttoepassingen
Afhankelijk van afbeeldingsresolutie, pers, perschemie, inkt, en document voorwaarden.
Het ontwikkelen van tijd

25-35s

 
Eigenschappen

 1. Chemisch-vrij: De prominentste eigenschap van processless platen is hun verwijdering van chemische verwerking. Zij vereisen ontwikkelaars, spoelingen niet, of andere chemische die oplossingen typisch in traditionele maken van clichésprocédés worden gebruikt. Dit vereenvoudigt het werkschema, drukt kosten verbonden aan chemische producten, en elimineert de behoefte aan chemische afvalverwijdering.

 2. Gestroomlijnd werkschema: De Processlessplaten stroomlijnen het maken van clichésprocédé door de behoefte aan middenverwerkingsstappen te elimineren. Eens imaged op computer-aan-plaat (CTP) een systeem, zijn de platen klaar voor gebruik zonder enige extra verwerking. Dit bespaart tijd en verbetert efficiency in het drukwerkschema.

 3. Milieuvriendelijkheid: Zonder chemische verwerking in kwestie, de processless milieuvoordelen van de platenaanbieding. Zij verminderen de consumptie van chemische producten en elimineren de generatie van chemisch afval, resulterend in een duurzamer drukproces. Deze eigenschap richt zich op de groeiende nadruk op milieuvriendelijke praktijken in de drukindustrie.

 4. Kostenbesparingen: Door de behoefte aan chemische producten en verwerkingsmateriaal te elimineren, kunnen de processless platen tot kostenbesparingen voor drukbedrijven leiden. Zij verminderen de uitgaven verbonden aan het kopen van, het opslaan van, en het wegdoen van chemische producten. Bovendien, kan het vereenvoudigde werkschema productiviteit verhogen en loonkosten drukken.

 5. Beeldkwaliteit: De Processlessplaten worden ontworpen om de drukresultaten te leveren van uitstekende kwaliteit. Zij bieden uitstekende afbeeldingsresolutie en scherpte aan, toelatend nauwkeurige reproductie van fijne details, tekst, en grafiek. Nochtans, het bereiken kan de optimale beeldkwaliteit zorgvuldige controle van weergavevoorwaarden, zoals blootstelling en de verwerking van parameters vereisen.

 6. Plaatstabiliteit: De Processlessplaten worden typisch ontworpen voor plotseling om afdruktaken in werking te stellen. Zij bieden goede duurzaamheid en stabiliteit tijdens het drukproces aan, die voor verenigbare en betrouwbare prestaties toestaan. Nochtans, is het belangrijk om op te merken dat hun stabiliteit door milieufactoren zoals temperatuur en vochtigheid kan worden beïnvloed.

 7. Verenigbaarheid: De Processlessplaten zijn beschikbaar in diverse formaten en grootte, die hen maken met verschillende types van compensatiedrukpersen compatibel. Zij kunnen in zowel blad-gevoede als web-fed druktoepassingen worden gebruikt, die veelzijdigheid aanbieden om aan verschillende drukvereisten te voldoen.

 

Fabriek
 

0.15mm0.40mm de witte Processless Digitale Druk van de Drukplaten Hoge Resolutie 0

 1. Het Materiaalco. van de Chuangdadruk, Ltd is een hoogst achtenswaardige die fabrikant en leverancier van premiedrukplaten, voor zijn standvastige toewijding aan voortreffelijkheid wordt een gekend en innovatie in de drukindustrie. Het bedrijf is een frontrunner sinds zijn onderneming in 2004 geweest, onophoudelijk aanpassend aan markteisen en investerend in overzichtstechnologie.
 2. Met een het uitspreiden zich productiefaciliteit die 1,6 miljoen vierkante meters overspannen, schept Chuangda één van de grootste en meest geavanceerde faciliteiten in de industrie op. Uitgerust met scherp-randtechnologie en materiaal, bereikt het bedrijf nauwkeurige en efficiënte maken van clichésprocédés. Hun productielijnen worden specifiek ontworpen voor de productie die van CTCP, CTP, en dubbel-met een laag bedekte CTP platen, de verwezenlijking van de drukplaten van uitstekende kwaliteit verzekeren die zelfs aan de strengste vereisten voldoen.
 3. Heeft de standvastige die verplichting van Chuangda aan voortreffelijkheid en innovatie, aan een sterke klant-centric benadering wordt gekoppeld, het bedrijf als belangrijke fabrikant en leverancier van premiedrukplaten geplaatst. Door voortdurend in de recentste technologie te investeren en hoogste-kwaliteitsproducten te leveren, heeft Chuangda zijn status als zeer belangrijke speler in de drukindustrie hard gemaakt. De klanten kunnen zich op Chuangda voor uitzonderlijke drukplaten baseren die verwachtingen overtreffen.

Pakket


 

0.15mm0.40mm de witte Processless Digitale Druk van de Drukplaten Hoge Resolutie 1
 

0.15mm0.40mm de witte Processless Digitale Druk van de Drukplaten Hoge Resolutie 2

 
FAQ
Q: Wat is uw termijnen van levering?
A: FOB, CFR, CIF.
 
Q: Bent u fabrikant?
A: Ja, worden wij gevestigd in 2004.