• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Verbeterde afdrukkwaliteit met grijswitte, procesloze CTP-drukplaten

Plaats van herkomst Henan
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-RM
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15 mm, 100 vellen per doos,0.30 mm, 50 vellen per doos
Levertijd 6-10 werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 1000000 vierkante meter per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Voor Commerciële, kranten Latent beeld Eén week
Plaatgrootte Standaardplaat en webgrootte Plaatopslag < 25oC (77oF)
Compatibiliteit met platen Alle thermische platenverbindingen op de markt Kleur Grijsachtig wit
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Verbeterde afdrukkwaliteit met grijswitte, procesloze CTP-drukplaten

 

Beschrijving

 1. Grijzige witte, procesloze CTP-drukplaten hebben een revolutie teweeggebracht in het platenproductieproces in de drukindustrie en bieden aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele platen.Deze innovatieve platen elimineren de noodzaak van meerdere bewerkingsstappen, zoals ontwikkeling, spoelen en gummen, wat resulteert in een verbeterde efficiëntie, kostenbesparing en milieuvoordelen.
 2. Typisch bestaan grijsachtige witte CTP-platen zonder verwerking uit een aluminiumbasis bekleed met een lichtgevoelige laag.Deze laag bevat een zorgvuldig samengesteld mengsel van fotopolymeren en andere materialen die tijdens het beeldvormingsproces reageren op laserenergieBij blootstelling aan de laser ondergaat de lichtgevoelige laag een chemische verandering.de blootgestelde gebieden hydrofelisch (water aantrekkelijk) maken en de niet-exposeerde gebieden hydrofobisch (water afstotend) laten.
 3. Het beeldvormingsproces voor niet-verwerkte CTP-platen omvat het gebruik van een lichtbron met een hoge energie, zoals een laserdiode of een LED-blootstellingssysteem.Deze lichtbron belicht de lichtgevoelige laag selectiefWanneer de beeldvorming is voltooid, kan de plaat direct op de drukpers worden gemonteerd zonder dat er nog extra bewerkingsstappen nodig zijn.
 4. De invoering van procesloze CTP-platen biedt de drukkerijen talrijke voordelen.Deze platen verbeteren de efficiëntie en genereren kostenbesparingenBovendien is het elimineren van chemische verwerking milieuvriendelijk, omdat het het waterverbruik vermindert en het loslaten van verwerkende chemicaliën elimineert.bijdragen aan een duurzamer drukproces.
 5. Naast deze voordelen leveren grijswitte CTP-platen zonder verwerking een verbeterde afdrukkwaliteit en zorgen ze voor een scherpe en nauwkeurige weergave van afbeeldingen en tekst.De eliminatie van verwerkingsvariabelen en de nauwkeurige controle van het beeldvormingsproces dragen bij tot een consistente hoge printkwaliteit en verbeterde algemene resultaten.

 

Verbeterde afdrukkwaliteit met grijswitte, procesloze CTP-drukplaten 0 Verbeterde afdrukkwaliteit met grijswitte, procesloze CTP-drukplaten 1 Verbeterde afdrukkwaliteit met grijswitte, procesloze CTP-drukplaten 2
PS-plaat UV-CTP-plaat/CTCP-plaat CTP-plaat/niet-spoelbare CTP-plaat

 

 

Specificatie
 

Dikte van de plaat 0.15mm, 0.30mm
Platenvoeters Steady Quality, Good Compatibility, Fast Sensitive Speed, Excellent punt reappearance, Lange lengte
Resolutie 1%-99% @ 200 lpi
20 micron FM ondersteund
300 lijn Co-Res ondersteund

Energie

100-150 mJ/cm2 (aanbevolen 110 mJ/cm2)

Verwerking

Zonder verwerking, rechtstreeks op de pers

Looplengte

Normale inkt: 100.000 tot 300.000 afdrukken.
UV-inkt: 50.000 tot 100.000 afdrukken.
(De werkelijke looptijd kan variëren afhankelijk van de druk-, inkt- en papieromstandigheden.)

 

 

Pakket


 

Verbeterde afdrukkwaliteit met grijswitte, procesloze CTP-drukplaten 3
 

Verbeterde afdrukkwaliteit met grijswitte, procesloze CTP-drukplaten 4