• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
WhatsApp : +8613728619758

De Drukplaten van CTCP voor Krantendruk, 0.150.30mm Dikte

Plaats van herkomst henan
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-V
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15mm, 100sheets/carton, 0.30mm, 50sheets/carton
Levertijd 6-10 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen vierkant 1000000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Type Positieve UVctp Platen Grootte 650*550*0.15mm of douanegrootte
Het gebruiken Compensatiedruk Kwaliteitsrang Eerste leerjaar
HS code 3701302200 Oorsprong China
Laat een bericht achter
Productomschrijving

De Drukplaten van CTCP voor Krantendruk, 0.150.30mm Dikte

 

Beschrijving

 1. CTCP-de platen zijn een modern die type van drukplaat in compensatiedruk wordt gebruikt. Zij bestaan uit een aluminiumbasis met een fotogevoelige die emulsie met een laag wordt bedekt die op de gebieden verhardt aan laserlicht dat worden blootgesteld. Na weergave, wordt de plaat ontwikkeld om de onbelichte emulsie te verwijderen, weggaand achter het beeld dat zal worden gedrukt.
 2. Vergeleken bij traditionele compensatieplaten, CTCP-verstrekken de platen talrijke voordelen. Zij kunnen imaged zijn nauwkeuriger en sneller, minder tijd en inspanning vereisen om, betere registratie en consistentie, evenals scherpere beelden en betere inktoverdracht te verwerken en aan te bieden. Bovendien, zijn zij milieuvriendelijker omdat zij minder chemische producten en minder water tijdens verwerking gebruiken.
 3. CTCP-de platen zijn een populaire keus voor de toepassingen van de compensatiedruk toe te schrijven aan hun superieure kwaliteit, efficiency, en eco-vriendelijkheid geworden. Hun capaciteit heeft om de drukken van uitstekende kwaliteit met uitzonderlijke nauwkeurigheid en consistentie te produceren tot hen een aantrekkelijke optie voor ondernemingen gemaakt die hun drukmogelijkheden tot doel hebben te verbeteren en hun marketing inspanningen te verbeteren. Globaal, CTCP-de platen een uitstekende oplossing voor ondernemingen aan kijkend bieden om opmerkelijke afdrukkwaliteit en efficiency te bereiken terwijl het verminderen van hun milieu-effect.

Specificatie

 

Toepassing Krantendruk
Dikte 0.150.30mm
Toepassing Hoogwaardige commerciële en krantendruk
Ontwikkelaar Om het even welke CTCP-plaatontwikkelaar of onze eigen ontwikkelaar
Deklaag Single-layer deklaag
Looppas-lengte

60000-80000 Ongebakken de indrukken, 100000-150000 de Lengte van de Indrukken post-Baked.Actual Looppas mogen volgens Pers, Inkt en Document Voorwaarden worden veranderd

 

Eigenschappen

 1. De digitale weergavetechnologie laat nauwkeurige en nauwkeurige reproductie van beelden toe, resulterend in uitstekende kwaliteit gedrukte producten. De laserblootstelling verstrekt high-resolution weergave en verenigbare beeldkwaliteit, die tot de scherpte en vibrancy van het definitieve gedrukte product bijdragen.
 2. CTCP-de platen bieden snelle weergave aan, die de tijd verminderen voor plaatproductie wordt vereist, die de efficiency van het drukproces, en besparingstijd en geld verhogen. De betere inktoverdracht van CTCP-platen resulteert in scherpere beelden en meer trillende kleuren, het definitieve gedrukte product maken die meer visueel een beroep doend.
 3. CTCP-de platen zijn een milieuvriendelijke optie toe te schrijven aan het verminderde gebruik van chemische producten en water tijdens verwerking, die tot hen maken een duurzamere keus in vergelijking met traditionele compensatieplaten. De verenigbare kwaliteit van CTCP-platen van plaat aan plaat vermindert de behoefte aan aanpassingen tijdens druk, besparingstijd en middelen en het ervoor zorgen dat het definitieve gedrukte product aan de gewenste kwaliteitsnormen voldoet.

Fabriek

 

De Drukplaten van CTCP voor Krantendruk, 0.150.30mm Dikte 0

 

 1. Het Materiaalco. van de Chuangdadruk, Ltd is een hoogst beschouwde die fabrikant en leverancier van premie-kwaliteit drukplaten, voor zijn standvastige verplichting aan voortreffelijkheid en innovatie in de drukindustrie wordt een gekend. Sinds zijn aanvang in 2004, heeft Chuangda zich bij het veroorzaken van CTCP, CTP, en dubbel-met een laag bedekte CTP platen geconcentreerd die de industrienormen overtreffen.
 2. De faciliteit van de de scherp-randproductie van Chuangda, die een gebied van 1,6 miljoen vierkante meters behandelen en uitgerust met de recentste technologie, laat het bedrijf toe om volledig geautomatiseerde productielijnen in werking te stellen die onder het meest geavanceerd in de industrie zijn. Dit resulteert in uitzonderlijke efficiency en precisie in het productieproces, producerend drukplaten van onvergelijkelijke kwaliteit die aan de meest veeleisende behoeften van zijn klanten voldoen.
 3. De toewijding van Chuangda aan innovatie is duidelijk in zijn voortdurende verbetering van zijn producten en processen. Het bedrijf investeert zwaar in onderzoek en ontwikkeling om bij het front van de drukindustrie te blijven, constant onderzoekend nieuwe manieren om de kwaliteit en de prestaties van zijn drukplaten te verbeteren

 

Pakket

 

De Drukplaten van CTCP voor Krantendruk, 0.150.30mm Dikte 1

 

De Drukplaten van CTCP voor Krantendruk, 0.150.30mm Dikte 2

 

FAQ

Q: Kan ik steekproeven voor het testen krijgen?

A: Zeker kunt u. Wij zijn bereid om steekproef en vrachtkosten voor uw rekening vrij te verstrekken.

 

Q: Wat is uw betalingsvoorwaarden?

A: T/T 30% als storting, en 70% vóór levering. Wij zullen u de foto's van de producten en de pakketten tonen alvorens u het saldo betaalt.