• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Hoge UVctp het AluminiumDrukplaten 0.28MM van de Drukweerstand CTCP

Plaats van herkomst SHENZHEN
Merknaam PLATE-CD
Certificering 0.28*650*550
Modelnummer 0,28
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs $3.69/square
Verpakking Details 2.7*700*600mm
Levertijd 8 dagen
Betalingscondities T/T

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Model Cd-V Plaatdikte 0.15-0.3
Oppervlaktekleur Groen of Blauw aantal drukken 150000-250000
Materiaal Aluminium Houdbaarheid 20 maanden
Hoog licht

UVctp AluminiumDrukplaten

,

0.28MM AluminiumDrukplaten

,

0.28MM CTCP Plaat

Laat een bericht achter
Productomschrijving

CTCP-plaat (plaat uv-CTP)

PRODUCTdetails:
Het keurt 22 te voltooien procedures goed en ondergaat strikt kwaliteitscontroleproces om ervoor te zorgen dat de klanten de hoogste kwaliteitsplaten krijgen.
De producten van uitstekende kwaliteit brengen efficiënte rapportering aan klanten.
De kwaliteitswereld, wint de toekomst met eerlijkheid.
Breng slechts de juiste producten aan klanten, niet slechte kwaliteit aan klanten.
CTCP-plaat, geschikt voor commerciële afdruk, boekdruk, kleurendruk. Het heeft duidelijke punten, duidelijke lagen, goede inkt en waterbalans, en hoge drukweerstand. Heldere makkelijk te gebruiken ruimteverrichting die, snel inkten. De lage drukkosten, oppervlaktekleur zijn groene of blauwe, aangepaste groen of blauw volgens klantenvereisten
De unieke formule kan een kettingreactie met photoresist in werking stellen om de blootstellingstijd effectief te verminderen. De unieke het drogen technologie bij lage temperatuur beschermt photoresist tegen inertization, zodat photoresist hogere gevoeligheid, resolutie en alkaliweerstand heeft.
De puntvermindering is duidelijk, en er zijn speciale ingrediënten in de deklaag en de redelijke molecuulgewichtdistributie tussen hoogte - moleculaire substanties.
Hoge drukweerstand, gewone inkt, niet-bakselversie: 100.000, het bakken versie: 200000.
De goede technologie houdt effectief water van vuil het worden.
 

ONS TEAM:
het team van de 10 persoonskwaliteitscontrole
Verdeeld in de productielijn, het halffabrikaatpakhuis en het afgewerkt productpakhuis, volgens de strikte die kwaliteitscontrolenormen door het bedrijf worden geformuleerd, is elke plaat gewaarborgd om het beste worden geïnspecteerd en naar het klantenbedrijf worden verzonden. Laat de platen van uitstekende kwaliteit de hoogste winsten aan klanten brengen
het team van de 8 persoonsingenieur
4 van het ingenieursteam zijn plaatingenieurs en andere 4 zijn platesetter ingenieurs. De waarborgopvolgende bracht technische die problemen, parameteraanpassing en mislukkingen met elkaar in verband door klanten in gebruik worden ontmoet.