• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
WhatsApp : +8613728619758

Computerraad die machine, CTP raad maken die machine maken, die vrije plaat verwerken die machine maken,

Plaats van herkomst Shenzhen
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer CD830
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Verpakking Details Standaard de uitvoer houten doos
Levertijd 8 dag-28 dagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 20 eenheden/maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Gewicht 1200kg Afmeting (L*W*H) 1950*1120*1130mm
Voorwaarde Nieuw Voltage 220V
Garantie 1 jaar Plaatgrootte 830*660mm
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Computerraad die machine, CTP raad maken die machine maken, die vrije plaat verwerken die machine maken,

Computerraad die machine, CTP raad maken die machine maken, die vrije plaat verwerken die machine maken, 0

 

Productomschrijving
1. De bewezen technologie van de de laserdiode van 405nm UV met automatisch weergaveontwerp

Cd-CTP verzekert zeer duidelijk en scherp punt en de hoogte stelt lengte in werking. Werk in de loop van de dag. De mislukking van om het even welk kanaal van de laserdiode zal geen CTCP tegenhouden. CTCP kan de resterende kanalen gebruiken om te werken. Daarom verzekert de machine ononderbroken productie en gemak van onderhoud.

2. Dynamische autofocus

De prestaties van een platesetter hangen hoofdzakelijk bij de nauwkeurige nadrukcontrole af. De kwaliteit van de plaatoutput komt uit de verenigbare nauwkeurigheid van de laservlek. Keur de technologie van de derde generatie dynamische nadruk goed. Het precisie uitstrekkende systeem ontdekt subtiele veranderingen in afstand van 0,1 microns. Gedreven door de motor van de stemrol, kan het de verandering van de raadsoppervlakte volgen om de longitudinale positie van de spiegel aan te passen om een constante afstand tussen de spiegels te verzekeren. De dynamische auto-nadruk kan blauwe vlekken en blauwe die haloproblemen ook vermijden door fijn stof op de oppervlakte van de fotogevoelige trommel worden veroorzaakt. Elke vlek wordt blootgesteld bij de beste brandpuntsafstandblootstelling om verenigbare, duidelijke en scherpe punten te verzekeren.

3. De unieke technologie van de PUNTcontrole

De unieke grafische kaliberbepalingstechnologie kan de rechthoek volkomen reproduceren en de dimensionale die afwijking elimineren door verschillende plaatdikten wordt veroorzaakt. De problemen van de puntaanwinst door de grootte die van de laservlek kunnen worden veroorzaakt precies worden gecompenseerd. De stapgrootte van 1% aan 99% kan flawlessly worden uitgevoerd. De registratienauwkeurigheid van een raad is 5 microns. 15 µm zijn mogelijk met twee verschillende kaliberbepalingen.

4. Externe Trommelblootstelling

DDS de technologie wordt goedgekeurd om ervoor te zorgen dat de fase jitter frequentie binnen 1/32 pixel is, en de verticale en horizontale lijnen zijn recht en vlot. Het tegengewicht van het trommelsysteem kan automatisch aan een nieuwe positie worden aangepast, en het vergt slechts tot 5 aan te passen seconden, en het kan onmiddellijk aan kostuum diverse grootte van platen worden geschakeld. Bovendien, stelt het gebruiken van het perstype om de plaat te buigen en vast te klemmen verenigbare hoogte bloot - kwaliteitspunten.

5. Automatische energiebalans

Het systeem van de temperatuurcontrole binnen de de beveiligingsdoos van de laser constante temperatuur kan automatisch aanpassen de temperatuur aan plus of minus 0,1 graden. En in de nauwkeurige temperatuuromstandigheden, kan de lichtintensiteit automatisch om de 8 uren worden gekalibreerd om de consistentie van laserenergie te verzekeren.

6. De componenten van de hoogste kwaliteitskern

Het keurt het de diode van de het merklaser van de wereld hoogste en de hoogste AO schroef van de rangrol en spoor van de balgids goed. De precisie ceramische oppervlakte van de buitenrol heeft een schommeling van minder dan 8 microns en raakt nooit uitgeput. Het systeem van de raadsklem heeft hoge betrouwbaarheid, overschrijdt het aantal moeheidstests 200.000 keer, en het vluchtverslag zonder raad overschrijdt 4 miljoen uren.
Het krachtige die systeem van de stofverwijdering kan het stof verzamelen tijdens het proces van de plaatoutput in de zak van de stoffilter, en niet direct lossing in de lucht wordt geproduceerd.

7. Gemakkelijk te werken

Platesetter wordt gewijd aan om het even welk CTCP-werkschema met een onberispelijke en naadloze verbinding.

 

www.cd-printing.com