• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

De groene/blauwe deklaag Positieve PS Plaatps Tijd van de Drukplaat22-25s Productie

Plaats van herkomst SHENZHEN
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer 525*459
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs $2.48/square
Verpakking Details 2.7*550*450mm
Levertijd 8 dagen
Betalingscondities T/T

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Plaatdikte 0.15-0.3 Materiaal Aluminium
aantal drukken 150000 Productietijd 22-25s
binnenmilieu warm geel licht Spoelingstijd 22-26s
Hoog licht

Blauwe Deklaag Positieve PS Plaat

,

25s positieve PS Plaat

,

Blauwe Deklaagps Drukplaat

Laat een bericht achter
Productomschrijving

PS de drukps van de plaatdruk PS van de Zinkplaat de Positieve druk van het plaatboek


Het wordt voltooid door 22 processen en ondergaat een strikt kwaliteitscontroleproces om ervoor te zorgen dat de klanten de beste kwaliteitsplaten krijgen.

De producten van uitstekende kwaliteit brengen efficiënte rapporten aan klanten.

 

 • Breng slechts de juiste producten aan klanten, niet inferieure producten aan klanten.
 • PS, geschikt voor commerciële afdruk, boekdruk, kleurendruk. De punten zijn duidelijk, zijn de lagen duidelijk, is het inktsaldo goed, en de drukduurzaamheid is hoog. Het heldere ruimteverrichting, makkelijk te gebruiken en snelle inkten. De lage drukkosten, oppervlaktekleur zijn groen of blauw, groen of blauw kan volgens klantenvereisten worden aangepast
 • De unieke formule kan een kettingreactie met photoresist teweegbrengen, effectief verkortend de blootstellingstijd. De unieke lage temperatuur het drogen technologie beschermt photoresist tegen inertization, toelatend photoresist om hogere gevoeligheid te hebben, resolutie en alkaliweerstand.
 • De puntvermindering is duidelijk, bevat de deklaag speciale componenten, en de molecuulgewichtdistributie tussen de macromoleculen is redelijk.
 • De hoge drukduurzaamheid, het druktarief van gewone inkt is zo hoog zoals 500.000 keer.Plaat het maken keurt de meest geavanceerde en recentste vezellaser goed, en de weergave is nauwkeurig en snel.