CTP plaatmateriaal en zijn productiemethode

June 26, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over CTP plaatmateriaal en zijn productiemethode

De computer aan Plaat (CTP) is één van de belangrijkste tendensen in de ontwikkeling van druktechnologie in het eerste decennium van de 21ste eeuw. Het verwijst naar het proces om digitale pagina's op drukplaten door computers direct outputting. CTP de Computer aan plaat is samengesteld uit drie delen: nauwkeurig en complex optisch systeem, kringssysteem en mechanisch systeem. De drie delen zijn vrij onafhankelijk, strikt gecoördineerd en verenigd. Deze technologie niet alleen elimineert de behoefte aan traditionele plaat makende processen zoals laserphototypesetting en handassemblage en druk van zachte die films, maar ook bewaart uitrusting en materialen voor middenprocessen wordt vereist. Het vermijdt de nadelen van puntverlies, misvorming, en uitbreiding, vermindert kleur en laagverlies, en verkort de de aanpassing van de inktkleur en van de registratieaanpassing tijd en de tijd van het inktsaldo tijdens het drukproces, zeer verbeterend productkwaliteit en het werkefficiency. Aangezien Autoligic de eerste computer directe plaat ontwikkelde die materiaal in 1989 maken, hebben de belangrijke materiaalbedrijven en fabrikanten drukken rond de wereld nauw samengewerkt om het ontwikkelingstempo van dit technologieonderzoek te versnellen en geleidelijk aan een rijp en geïndustrialiseerd toepassingsniveau bereikt. Heidelberg, een wereldberoemde leverancier van het drukmateriaal, en Pressek ontwikkelden gezamenlijk de computer aan plaat op perstechnologie en lanceerden gto-Di die in 1991, het eerste materiaal in de wereld om platen op een drukmachine te maken worden. Bij de DRUPA95-druktentoonstelling, werden de vertoning van CTP systeem en de directe plaat die materialen maken de heetste technologische hoogtepunten erop wijzen, die dat het onderzoek die naar computer directe plaat technologie maken de markt heeft gerijpt en gerijpt.

CTP de plaat, ook als Te plateren Computer wordt bekend, is een digitale plaat die direct door een computer kan worden gemaakt die. Vergeleken met het plaat makende proces CTF van traditionele PS plaat, CTP heeft de plaat het voordeel van korte processtroom, die de drukkwaliteit kan zeer verbeteren en de productiecyclus verkorten, dus de last van de besparingsarbeid. CTP de platen kunnen in thermisch gevoelig, fotogevoelig, en zilveren die zout worden verdeeld op hun fotogevoelig principe wordt gebaseerd.

De warmgewalste plaatbasis veroorzaakte hoofdzakelijk het gebruiken van het warmgewalste proces. CTP plateert geproduceerd gebruikend warmgewalste platen heeft inherente voordelen over gegoten gerolde platen toe te schrijven aan hun voldoende waarborg van weefseluniformiteit, evenals betere controle van oppervlaktekwaliteit en dimensionale tolerantie. In tegenstelling, plateert CTP geproduceerd gebruikend gegoten gerolde plaatsubstraten is naar voren gebogen aan interne microstructuur en oppervlaktetekorten toe te schrijven aan de voorwaarden van het productieproces. Tijdens het productieproces van CTP platen (zoals elektrolyse, oxydatie, deklaag, enz.), kunnen de tekorten voorkomen, resulterend in onstabiele kwaliteit. Nochtans, kan het produceren van CTP platen op gegoten gerolde platen worden gebaseerd productiekosten verminderen, productkosteneffectiviteit verbeteren, en het concurrentievermogen dat van de productmarkt verbeteren.

Momenteel, CTP worden de platen nog geproduceerd gebruikend warmgewalste platen, en de technologie voor het produceren van CTP platen die gegoten gerolde platen gebruiken is nog niet rijp. Als CTP de platen kunnen worden geproduceerd gebruikend gegoten gerolde platen, kan het het binnenlandse en zelfs internationale hiaat vullen. Hoe te om gietende en rollende plaatbasis te gebruiken en de elektrolyse te verbeteren, zijn de oxydatie, en het met een laag bedekken van processen om CTP platen te produceren de van uitstekende kwaliteit een uitdaging voor technologieberoeps gewordenlaatste bedrijfsnieuws over CTP plaatmateriaal en zijn productiemethode  0