CTCP-drukmachine, UVCTP-machine die, UVCTCP-plaatmachine, CTCP-plaatcomputer machine maken

July 11, 2023
Laatste bedrijfscasus over CTCP-drukmachine, UVCTP-machine die, UVCTCP-plaatmachine, CTCP-plaatcomputer machine maken

U848,
Productiedatum: 2018
De datum van de klantenaankoop: Februari 2023
Na 28 dagen van overzees vervoer, ontving de klant definitief de machine. De buitendoos werd in detail uitgepakt en werd gecontroleerd, en er was geen schade.
Het werd niet geïnstalleerd onmiddellijk na het aankomen bij het cliëntbedrijf, en bleef in het pakhuis van de cliënt drie maanden.
In de laatste week, installeerde de klant de machine, was er abnormaal lawaai en de computer kon niet werken
Mijn ingenieur sloot ver de machine aan en deed het oplossen van problemen. De machine heeft geen probleem in het algemeen, enkel sommige kleine fouten in de lijn
Voor dit geval, maakte ik een gedetailleerde analyse. Eerst, controleer de verschijning van de machine na het ontvangen van het, die correct is, omdat het door de buitenkant tijdens vervoer zal worden gestoten. Dan pak het pakket uit en controleer de interne componenten. Als de klant na het blijven voor een periode alvorens de machine te installeren wil, de machine moet in een ruimte worden geplaatst die tegen licht en ventilatie wordt beschermd.
Vóór installatie, is het noodzakelijk om de interne het bevestigen apparaten, zoals de bevestigende delen van de laserdoos en de bevestigende delen van de rol te verwijderen. Dan controleer of de kring volledig is.
Na de installatie, kan het niet worden verbonden of kan niet worden in werking gesteld. In dit geval, is het noodzakelijk om de verbindingslijn te controleren en of de lijn los is.

Controleer de verbinding opnieuw aan de computer.
De productiesoftware van de machine is geïnstalleerd in de computer, en de klant moet een malplaatje van de outputgrootte plaatsen zelf, en dan de machine in werking stellen
Na het outputting van de eerste plaat, is het noodzakelijk om de weergave van de plaat te controleren, als het ideale effect niet kan worden bereikt, parameter het plaatsen van de machineoutput kan geschikt worden veranderd, omdat de behoeften van elke klant verschillend zijn.