• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Superieure kwaliteit blauwe thermische CTP-plaat voor hoge-resolutie drukwerk

Plaats van herkomst Henan, China
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-r
Min. bestelaantal 3000 SQM
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15 mm, 100 vellen per doos,0.30 mm, 50 vellen per doos
Levertijd 5-8 werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 1000000 m2 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Type Thermische CTP versie: Enige laag Dikte 00,15 mm, 0,25 mm, 0,30 mm
Gevoelige lichtbron 830nm Het ontwikkelen van temperatuur 22°C -22°C
Ontwikkelingstijd 25±5s Opslagperiode 12 maanden
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Superieure kwaliteit blauwe thermische CTP-plaat voor hoge-resolutie drukwerk

 

Beschrijving

 1. De drukindustrie heeft een belangrijke transformatie ondergaan met de invoering van CTP-platen (Computer-to-Plate).Deze technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de traditionele drukmethoden door het proces te stroomlijnen en vele voordelen te brengen op het gebied van efficiëntie en productiviteit.
 2. Een van de voornaamste voordelen van CTP-platen is de opmerkelijke vermindering van de voorbereidingstijd.commerciële drukkerijen kunnen strakke deadlines halen en meer effectief met grote hoeveelheden projecten omgaanDit resulteert in kortere omlooptijden voor drukwerkzaamheden, waardoor bedrijven hun producten of diensten sneller kunnen leveren.
 3. Bovendien bieden CTP-platen aan commerciële drukkerijen aanzienlijke kostenbesparingen.het verminderde risico op fouten en herdrukken met CTP resulteert in aanzienlijke tijd- en middelenbesparingenDeze kostenbesparende voordelen maken CTP-platen een kosteneffectieve oplossing, vooral voor grootschalige drukprojecten.
Superieure kwaliteit blauwe thermische CTP-plaat voor hoge-resolutie drukwerk 0 Superieure kwaliteit blauwe thermische CTP-plaat voor hoge-resolutie drukwerk 1 Superieure kwaliteit blauwe thermische CTP-plaat voor hoge-resolutie drukwerk 2
PS-plaat UV-CTP-plaat/CTCP-plaat CTP-plaat/niet-verwerkte CTP-plaat

 

Specificatie

 

Resolutie 1-99% bij 200lpi
Dikte van de plaat 0.15/0.20/0.25/0.30/0.40mm
Looplengte 50,000-100.000 exemplaren ((Ongebakken), 100.000-200.000 exemplaren ((Gebakken)
*De looptijd varieert afhankelijk van de drukomstandigheden en de beeldinhoud, inclusief papier, inkt)
Kooktemperatuur standoven: 220 - 230 graden Celsius gedurende 5 minuten
onlineoven: 240 graden Celsius gedurende 4 minuten
Duurzaamheid van het drukwerk Niet-gebakte versie > 70.000 indrukken na bankversie > 150.000 indrukken
Ontwikkelaar CTP-ontwikkelaar is onderverdeeld in oorspronkelijke oplossing (witte cover) en aanvullende oplossing (rode cover), dynamische aanvullingshoeveelheid 80-100 ml/m2, statische aanvullingshoeveelheid 80 ml/h

 

Voordelen

1Ontwerp van een formule voor milieubescherming

 1. De gevoelige laag in Printset CTP heeft een speciale formuleringsstructuur die de door laserscanning gecreëerde puntrand scherper maakt en is geschikt voor geavanceerde commerciële kleurenprinten en kranten.Het vermindert de impact op het milieu en de gebruikers in vergelijking met conventionele platen.

2. Precieze puntvermindering

 1. CTP-plaat met een unieke behandeling op de aluminiumplaat, brengt een gelijkmatige en fijne korrelstructuur, verbetert niet alleen de plaat afdruk runs, maar maakt ook punt reductie nauwkeuriger,garandeert een hoge kwaliteit van drukwerk, en vermindert de kosten aanzienlijk.

3.Eenvoudige bediening, uitstekende compatibiliteit met plaatzetters

 1. De thermische CTP is eenvoudig te bedienen. Het unieke ontwerp, kan in het proces van traditionele plaat maken film productie liggen, verkort de procestijd, en de werkend efficiëntie te verbeteren.Het kan compatibel zijn met verschillende thermische CTP-plateninstellingen die op de huidige markt beschikbaar zijn.