• Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  De kwaliteit van de dubbele laagctp plaat is zeer goed, zijn wij van plan om een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met uw bedrijf te ondertekenen. Gelieve te houden deze kwaliteit.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Hussien
  Computer platesetter, U864. Hoewel het een machine van 2018, na het ontvangen van de machine is, verwachtte ik niet dat de verschijning niet veel verschillend van de gloednieuwe machine is. Het binnenland is zeer schoon.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Bhelt
  Ik besliste de ordehoeveelheid te verhogen en mijn cliënt is zeer gelukkig dat u me een hoogte - kwaliteitsctp machine bracht.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mohumend
  Alvorens te kopen, ben ik meer ongerust gemaakt over de opvolgendeproblemen van de machine. Nochtans, tijdens de éénjarige samenwerking met u, geen van de problemen die ik me over verschenen ongerust heb gemaakt, en u hebt nog een quotaingenieur om me te dienen. Ik zal andere vrienden aan u introduceren
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Abdul
  Extra orde opnieuw, dubbele laagctp plaat.
 • Chuangda (Shenzhen) Printing Equipment Group
  Mokoli
  De zomer stelde me niet teleur werkelijk. Wij hebben twee jaar besproken, ben ik ongerust gemaakt dat er vele problemen zal zijn nadat de machine terug:kopen, maar mijn idee is verkeerd, zou ik de machinerug moeten kopen vroeger, zodat het me onbeperkte winsten zal brengen. Dank u zeer de Zomer, voor het geven van zulk een goede machine
Contactpersoon : Summer
Telefoonnummer : 13728619758
Whatsapp : +8613728619758

Blauwe geperforeerde cTP-plaat Hoogproductieve thermische cTP-plaat met 18 maanden houdbaarheid

Plaats van herkomst HENAN
Merknaam PLATE-CD
Modelnummer Cd-r
Min. bestelaantal vierkant 3000
Prijs negotiable
Verpakking Details 0.15mm, 100sheets/carton, 0.30mm, 50sheets/carton
Levertijd 6-10 het werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen vierkant 1000000 per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Blootstellingsenergie 110-130 mj/cm2 Het ontwikkelen van Tijd 25-30 seconde
Gevoelige lichtbron 830nm Plaats van oorsprong Shenzhen, China
Veilig-licht 2 uren onder wit licht Beeldkleur Blauw
Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

 

Beschrijving

 1. CTP-platen bieden een grotere efficiëntie en productiviteit.Aangezien CTP de noodzaak van filmverwerking en handmatige verwerking wegneemt, vermindert het de tijd die nodig is voor de voorbereiding van de platen aanzienlijk.het commerciële drukkerijen in staat stellen strakke deadlines te halen en projecten met een groot volume efficiënter af te handelen.
 2. CTP-platen dragen ook bij tot kostenbesparingen voor commerciële drukkerijen.CTP beperkt ook het risico op fouten en herdrukkenDeze kostenbesparende voordelen maken CTP-platen tot een kosteneffectieve oplossing voor grootschalige drukprojecten.
 3. CTP-platen bieden meer flexibiliteit en veelzijdigheid in het drukproces.het mogelijk maken van last-minute wijzigingen of aanpassingenDeze flexibiliteit stelt commerciële drukkers in staat om aan de wensen van de klant te voldoen en op maat gemaakte afdrukken efficiënt te produceren.
Blauwe geperforeerde cTP-plaat Hoogproductieve thermische cTP-plaat met 18 maanden houdbaarheid 0 Blauwe geperforeerde cTP-plaat Hoogproductieve thermische cTP-plaat met 18 maanden houdbaarheid 1 Blauwe geperforeerde cTP-plaat Hoogproductieve thermische cTP-plaat met 18 maanden houdbaarheid 2
PS-plaat UV-CTP-plaat/CTCP-plaat CTP-plaat/niet-spoelbare CTP-plaat

 

Specificatie

 

Compatibele Setterplaat Compatibel met alle gebruikelijke thermische plaatverwerkers
Houdbaarheid 18 maanden
Kosteneffectief Een product met een hoge productiviteit dat de levensduur van de laser van de beeldsetter verlengt
Dikte van de plaat 0.15/0.20/0.25/0.30/0.40mm
Bewaringsvoorwaarden Bewaren in een droge omgeving bij een temperatuur van 5-30°C
Behoefte aan laserenergie

150 mJ/cm2,afhankelijk van beeldtype, configuratie en resolutie

 

Kenmerken

 1. CTP-platen maken efficiënte en gestroomlijnde workflows mogelijk.Het maakt het ook mogelijk om digitale bestanden eenvoudig te archiveren en op te halenDeze efficiëntie bespaart bedrijven tijd en middelen en stelt hen in staat om drukprojecten efficiënter te verwerken.
 2. Het digitale beeldvormingsproces elimineert de noodzaak van film- en chemische verwerking, waardoor afval en het vrijkomen van schadelijke chemicaliën in het milieu worden verminderd.Dit milieuvriendelijke aspect van CTP-platen sluit aan bij de toenemende nadruk op duurzaamheid en verantwoorde drukpraktijken.
 3. CTP-platen bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid bij het voldoen aan de specifieke eisen van de platenproductie en voor een breed scala aan druktoepassingen.compatibiliteit met verschillende inkt en materialen, en superieure beeldreproductiemogelijkheden maken ze de voorkeur keuze voor bedrijven die prioriteit geven aan uitmuntendheid in hun gedrukte materialen.Met gestroomlijnde workflows en milieubevoordelen, CTP-platen bieden een uitgebreide oplossing voor commerciële drukkers die op zoek zijn naar hoogwaardige, efficiënte en duurzame drukprocessen.

Fabriek

 

Blauwe geperforeerde cTP-plaat Hoogproductieve thermische cTP-plaat met 18 maanden houdbaarheid 3

 1. Chuangda Printing Equipment Co., Ltd., opgericht in 2004, is een toonaangevende fabrikant en leverancier van hoogwaardige drukplaten en machines voor het maken van computerborden.Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in de industrie door consequent uitmuntendheid te leveren., innovatie en klanttevredenheid.
 2. Met een productiefaciliteit met een oppervlakte van 1,6 miljoen vierkante meter is Chuangda een toonaangevende onderneming op het gebied van technologie en apparatuur.Deze geavanceerde infrastructuur stelt het bedrijf in staat om CTCP van hoge kwaliteit te produceren.Deze platen worden algemeen erkend om hun uitzonderlijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, zelfs onder moeilijke drukomstandigheden.
 3. De toewijding van Chuangda aan uitmuntendheid wordt weerspiegeld in haar toewijding aan onderzoek en ontwikkeling.Het bedrijf investeert voortdurend in innovatie en houdt zich op de hoogte van de nieuwste vooruitgang op het gebied van druktechnologieDeze proactieve aanpak stelt Chuangda in staat geavanceerde producten te ontwikkelen die voldoen aan de veranderende behoeften van de drukindustrie.

Processtroom

 

Blauwe geperforeerde cTP-plaat Hoogproductieve thermische cTP-plaat met 18 maanden houdbaarheid 4

Pakket

Blauwe geperforeerde cTP-plaat Hoogproductieve thermische cTP-plaat met 18 maanden houdbaarheid 5

 

Veelgestelde vragen

V:Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A: T/T 40% als aanbetaling, en 60% voor levering. We laten u de foto's van de producten en pakketten zien voordat u het saldo betaalt.

 

V:Biedt u gratis monsters aan?

A: Natuurlijk, we zijn bereid om u gratis monsters te sturen voor uw evaluatie. Maar op dit moment hebben we u nodig om de verzendkosten van uw kant te betalen als u onze monsters wilt.